Porijetlom s Balkana, Željko Joksimović je vrlo cijenjena i utjecajna osoba u glazbenoj industriji. Njegovo rođenje 20. travnja 1972. u Valjevu, SFR Jugoslavija (sada poznata kao Republika Srbija), označilo je početak jednog izuzetnog putovanja. Kroz svoju slavnu karijeru, Joksimović je pokazao svoje višestruke sposobnosti, ističući se u pjevanju, skladanju, aranžiranju i produkciji.

 

  • Joksimović je od malih nogu pokazivao izuzetne glazbene talente, rano stječući klavirske vještine. Nakon završenog osnovnog i srednjeg glazbenog obrazovanja nastavio je studij na Fakultetu glazbene umjetnosti u Beogradu. Joksimovićeva međunarodna karijera krenula je 1999. godine kada je doživio prvi veliki trijumf na Eurosongu. Njegova zadivljujuća izvedba pjesme “Lane Moje” ne samo da je osigurala drugo mjesto, već je odjeknula i među publikom diljem Europe, što ju je potaknulo da postane senzacija na vrhu ljestvice. Ovo ključno natjecanje poslužilo je kao katalizator Joksimovićevog procvata na globalnoj sceni. Nakon ovog trijumfa, Željko se nastavio dalje afirmirati kao renomirani pjevač, tekstopisac i glazbeni producent. Izdao je kolekciju albuma koji su postigli ogromnu popularnost, a njegove su pjesme konstantno dominirale top listama diljem Balkana i Europe.

Osim uspješne glazbene karijere, Joksimović se također bavi produkcijom i mentorstvom nadobudnih talenata, često sudeći na televizijskim glazbenim natjecanjima. Tijekom svoje karijere Željko Joksimović se profilirao kao vrlo cijenjen i uspješan glazbenik podrijetlom iz bivše Jugoslavije. Poznat po svom jedinstvenom stilu, izvanrednim vokalnim sposobnostima i izuzetnom talentu za skladanje, stekao je ogromno obožavanje publike ne samo u regiji nego i izvan granica.

 

  • Kći Željka Joksimovića živi u suvremeno uređenom stanu. Prije nekoliko godina Mina Joksimović, kćerka Željka Joksimovića, preselila se u Beograd kako bi nastavila studije. U tom razdoblju boravila je u očevoj raskošnoj vili na Dedinju, procijenjenoj na oko 3 milijuna eura. Međutim, nakon nekog vremena, Mina je shvatila važnost neovisnosti i žudjela za vlastitim mjestom. Željko Joksimović, kao brižan otac, Mini je kupio stan u samom srcu grada. Dok je Željko preuzeo brigu o nabavci stana, Mina i njena majka Vesna su se posvetile njegovom opremanju. Stan Mine Joksimović krasi ukusan spoj rustikalnog i suvremenog namještaja. Prevladavajuća shema boja je bijela, nadopunjena dodirima bež i crvene, koje su Minine omiljene nijanse.

U stanu Mine Joksimović spoj suvremenog i tradicionalnog namještaja stvara jedinstveni ambijent. Prevladavajuća shema boja sastoji se od bijele, nadopunjene dodirima bež i crvene, koje su omiljene boje kćeri hitmejkera. Priča piše da se Minin kutak u spavaćoj sobi nalazi na najvišem nivou zgrade, o čemu svjedoči pogled sa prozora. Soba je ukrašena krevetom odjevenim u platno jarke karmin crvene boje i rustikalnom bijelom policom. Zidovi su ukrašeni zadivljujućim 3D tapetama.

 

  • Kupatilo u stanu Mine Joksimović krase zadivljujuće sedefaste pločice, koje upotpunjuju prostrani umivaonik i raskošna jacuzzi kada. Ova spokojna oaza služi kao savršeno utočište za Minu, posebno nakon zahtjevnog dana koji je nedavno diplomirala. Ne samo da u ovom prostoru nalazi utjehu, već služi i kao mjesto okupljanja njezinih sveučilišnih kolega, prijatelja i obitelji. Kada koju od milja zovu Željko i Jovana, omiljeno je mjesto njezinih mlađih blizanaca. Šarmu Mininog kutka pridonosi prekrasan pogled s terase, kojim se ponosno hvali. Javnost je oduvijek intrigirala dinamika između Mine i njene maćehe Jovane Joksimović.

Ipak, voditeljica tvrdi da je njihov odnos oduvijek bio skladan, a da je vila u kojoj zajedno sa Željkom žive Minin pravi dom. Mina je sastavni dio naše obitelji i potpuno je prihvaćena u našem kućanstvu. Kao što u majčinom domu osjeća toplinu i ljubav, to isto doživljava iu našoj rezidenciji. Dok ljudi mogu tražiti skandal ili kontroverzu, ovdje ništa ne postoji, kao što je voditeljica ranije izjavila.