Rezidencija Ace Pejovića nalazi se na periferiji glavnog grada Srbije, tačnije na šarmantnom mjestu Bežanija. Prema mišljenju brojnih pojedinaca, ova općina u Beogradu nadaleko se smatra jednom od najljepših. Tu je glazbenik sa suprugom Biljanom nakon preseljenja iz Prijepolja sagradio vilu kakva podsjeća na one iz holivudskih filmova.

Bez obzira na vanjski izgled, Pejović će se nastojati locirati. Spavaće sobe glazbenika i njegovih ljubimaca, kuhinja, dnevni boravak, kupaonice, teretana, bazen i jacuzzi s razlogom su skriveni, ostavljajući nas znatiželjnima kako izgledaju. Sve se to donedavno moglo samo nagađati. No, glazbenik je nedavno donio odluku da u svoju oazu mira pozove ekipu Prve TV. Unutar ovog mirnog utočišta nalazi se vanjska kuhinja, osvježavajući tuševi, udobne ležaljke i sve pogodnosti potrebne za izniman doživljaj odmora.

Odmah iza bazena nalazi se veličanstvena vila.  Kad kročite na terasu, pogled vam odmah privuku prozirna vrata koja otkrivaju prostranu dnevnu sobu koju krasi veliki televizor. Spomenutu prostoriju, u kojoj pjevač često boravi kod kuće, krasi i udoban namještaj. Nadaleko je poznato kako uživa u zabavljanju prijatelja, organiziranju slatkih roštilja, pjevanju im serenada, a cjelokupnom ambijentu pridonose njegova supruga i tri kćeri.

Aco, punim imenom Aleksandar, otvoreno priznaje da mu je najveća vrijednost četveročlana obitelj, ističući da bi bez njih postojanje vile ili bazena bilo besmisleno.  Neumorno se posvećuje njihovim potrebama, boreći se i marljivo radeći, a oni mu uzvraćaju trud kulturnom profinjenošću i profesionalnim postignućima, donoseći mu neizmjernu sreću.

BONUS TEKST :  U rodnom mjestu Aca Pejovića često se priča da je talenat naslijedio od majke, poznate po lijepom pjevačkom glasu i istančanom sluhu, a možda i od djeda Marka, vještog frulaša. To što je u dobi od osam godina od oca dobio harmoniku nije pobudilo njegovo zanimanje za sviranje. No, po završetku srednjeg obrazovanja upisuje cijenjenu glazbenu školu “Vasa Pavić” u Podgorici. Tamo se posvetio satovima klavira i kontrabasa, a svoj je talent cijelo vrijeme iskazivao uz prijatelje po raznim kafićima i klubovima u okolici. Od 14. godine uronjen je u svijet glazbe, posuđujući svoj glas bezbrojnim melodijama. Njegov glazbeni put odveo ga je od Podgorice do Prijepolja, gdje se usavršavao. Nakon završetka srednje glazbene škole, odlazi u Francusku, gdje je živio i bavio se svojom strašću.

Nakon povratka iz Francuske, gdje se bavio fizičkim radom, jedno je vrijeme posvetio vojnoj službi u Hrvatskoj. Po završetku službe, ponovno se našao u Prijepolju, gdje je svojim zanosnim nastupima uljepšao lokalne barove. Nakon uspješnih nastupa u obližnjim gradovima, potaknut savjetom bliskog prijatelja 1995. godine donosi odluku o preseljenju u Beograd. U prvim danima njegov glazbeni talent krasio je pozornicu pizzerije na Zvezdari, plijenivši pažnju vlasnika lokala. Kako je vrijeme prolazilo, stekao je prestižnu titulu “kralja splavi”. Godine 2000. s ponosom je predstavio svoj inauguracijski album pod nazivom “Viđaš li je druže moj”.

Iako pjesme možda nisu odmah dobile priznanje, njegova nepokolebljiva odlučnost tjerala ga je da ustrajno izvodi i dijeli svoj melodični glas. Nakon toga, 2002. godine, predstavlja svoj drugi album pod nazivom “Deceit”. Zadržao je partnerstvo sa Zlajom Timotićem i ponovno udružio snage s cijenjenom izdavačkom kućom “Music Star Production”. Nižu se zapažene pjesme poput “Pet minuta” i “Ne diraj mi noći”, te pjesma “Prevara” koja je označila njegov drugi pothvat u svijet glazbenih spotova, ovoga puta u suradnji s “Visual Infinity”. Acov uspon u svijetu glazbe nastavlja se nesmanjenom brzinom, a 2004. godine dostiže nove vrhunce. U to vrijeme našao se u opuštenom ambijentu renomiranog studija “Galaxy”, čiji je vlasnik i voditelj talentirani producent Zlaj Timotić. Tu je Aco krenuo u snimanje svog trećeg albuma prikladnog naziva “Opušteno”.

Iste godine krasio je i pozornicu cijenjenog “Budvanskog festivala”, gdje mu je zadivljujući nastup donio drugo mjesto po glasovima publike i hvale vrijedno četvrto mjesto po ocjeni žirija. Aco Pejović je 2013. godine počastio beogradsku Arenu spektakularnim solističkim koncertom osvojivši publiku od 21.000 vjernih obožavatelja. Upravo na ovom nezaboravnom događaju predstavio je duet koji ostavlja bez daha s talentiranom Zoricom Brunclik i ostavio publiku u čudu. Iste godine daruje naciju i regiju još jednom senzacionalnom suradnjom, “Poplavom” s renomiranim bendom “Ministarke”. Ovo remek-djelo izazvalo je neodoljiv val uzbuđenja među glazbenim entuzijastima širom svijeta. Od tada, Aco Pejović dosljedno niže hit za hitom, njegujući svoju cvjetajuću glazbenu karijeru s nepokolebljivom predanošću.