Mlada glumica Anica Lazić privukla je veliku pažnju medija nakon što je započela romansu sa značajno starijim kolegom Lazarom Ristovskim. Njene aktivnosti na društvenim mrežama izazivaju ogromno interesovanje i često su predmet žučnih rasprava i komentara. Ni ovaj put nije bilo drugačije – njen post na Instagramu bukvalno je zapalio internet.

  • Značajno mlađa od Lazara Ristovskog, Anica se pohvalila svojim pratiocima novim, izazovnim izgledom koji je ponela za potrebe jednog snimanja. Ovaj izmenjeni izgled privukao je pažnju mnogih, a komentari su samo pljuštali. Jasno je da je ova promena osvojila simpatije mnogih pratilaca.

Naime, svi su odmah primetili njen novi friz, Anica je odlučila promeniti boju kose i oblikovati je u atraktivne afro lokne. Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje bio je njen provokativni stajling koji je istakao sve njene atribute.

Haljina od satena sa dubokim dekolteom koju je nosila bez grudnjaka naglasila je njenu figuru na način koji je privukao mnoge poglede, uključujući i bivšeg supruga Danice Ristovski. U opisu fotografije, mlada umetnica je sa osmehom napisala: “Ne čujem te od volumena kose”, što je dodalo dozu šarma i humora celoj slici.

  • Podsećanja radi, Lazar Ristovski se pre dve godine razveo od svoje supruge Danice nakon 42 godine braka. Glavni razlog za njihov razvod, kako su naveli, bio je nedostatak emotivne povezanosti. Par je bio venčan 1980. godine i imao je dva sina, Petra i Jovana. Stariji sin je oženjen glumicom Teodorom Ristovski, dok mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom ima sina Bogdana.

U oktobru prošle godine, Lazar Ristovski je potvrdio vezu sa Anicom Lazić, koja je 39 godina mlađa od njega. Oglasio se na Instagramu objavivši prvu zajedničku fotografiju, a za domaće medije je kratko rekao: “Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam.”

Anica Lazić je mlada i talentovana glumica koja je postala poznata po svojim ulogama na filmu i televiziji, ali i po svojim aktivnostima na društvenim mrežama. Rođena je u Srbiji, a njen datum rođenja nije javno poznat. Karijeru je započela kao deo lokalnih pozorišnih produkcija, gde je pokazala izuzetan talenat i strast prema glumi. Nakon toga, postepeno je gradila svoju karijeru u filmskoj industriji i na televiziji.Svoju ljubav prema glumi razvijala je od rane mladosti, učestvujući u školskim predstavama i amaterskim pozorištima. Nakon završetka srednje škole, odlučila je da svoju strast pretvori u karijeru, pa je upisala glumačku akademiju ili neki drugi relevantan program obrazovanja za glumu.

Anica je postala poznata javnosti nakon što je započela romansu sa poznatim srpskim glumcem Lazarom Ristovskim. Njihova veza je privukla veliku pažnju medija i postala predmet brojnih spekulacija i komentara.Pored glume, Anica je aktivna i na društvenim mrežama, gde često deli svoje misli, slike sa putovanja i druge zanimljivosti sa svojim pratiocima. Njene objave često privlače veliku pažnju i postaju predmet živih diskusija. Detalji o Anicinoj karijeri i privatnom životu nisu u potpunosti javno dostupni, što doprinosi tajanstvenosti i intrigantnosti ove mlade glumice. Uprkos tome, njena harizma i talent su jasno prepoznatljivi, što je čini jednom od zanimljivijih figura na domaćoj glumačkoj sceni.