Dolaskom u Beograd, kći je doživjela rodnu transformaciju, prerasla u sina, što je izazvalo pometnju na živopisnom Balkanu. Tijekom godina isplivali su brojni detalji koji su rasvijetlili njihov život koji su uglavnom živjeli u javnoj sferi, povremeno otkrivajući skrivene tajne. Poznati pjevač Šer sutra slavi 78. rođendan.

  • Nakon njezinog nedavnog pojavljivanja u New Yorku, promatrači nisu mogli ne primijetiti njezin izrazito mladolik izgled. Široko cijenjena kao jedna od najznačajnijih figura u svijetu pjevanja, također je imala zapažen utjecaj u svijetu kinematografije i ostavila neizbrisiv trag u svjetskim modnim trendovima.

Sher, poznata ličnost, živjela je život stalno pod lupom javnosti. Ipak, povremeno se otkriju tračci njezinih tajni, kako se to kaže, jer se vjeruje da svatko krije skrivene istine. Prošle je godine u prvi plan izašlo mnoštvo neotkrivenih obiteljskih tajni oko slavne pjevačice. Isprva se otkrilo da je ona orkestrirala otmicu vlastitog sina kako bi ga spriječila da se pomiri sa suprugom i zatraži rehabilitaciju, što je otkrila njezina bivša šogorica.

  • Naknadno se pojavio intervju u kojem ju je spomenuti sin optužio da ga zanemaruje. Pojavile su se proturječne priče, u rasponu od tvrdnji da je Cher samo nastojala zaštititi svog nasljednika do tvrdnji da mu nije pružila odgovarajuću podršku. Elajdža Blue Alman, potomak Cher i njezinog pokojnog supruga Grega Almana, otkrio je za Daily Mail da je ponovno pao u ovisnost o drogama.

Štoviše, u nedavno otkrivenom intervjuu govorio je o svom odnosu s majkom. Prema Cherinom sinu, izazovno iskustvo s kojim se suočio u Njemačkoj u proteklih nekoliko godina uvelike je utjecalo na njegovu obitelj, koja se s tim morala pomiriti i proći kroz to. Elajdža, koji trenutno ima 48 godina, govorio je o svojoj borbi s lajmskom bolešću u intervjuu iz 2014.

  • Naglasio je ogroman izazov s kojim se suočio i priznao potencijalnu životnu opasnost bolesti. Elajdžina majka, iako se u početku teško mirila s njegovim stanjem, na kraju mu je pružila nepokolebljivu podršku tijekom cijelog putovanja. Naglasio je koliko je važno stajati uz nekoga tko je bolestan i pratiti ih kroz svaku fazu njihove borbe. Kada su ga pitali o emocionalnoj podršci koju je tijekom tog razdoblja dobivao od svoje majke, njegov je odgovor pokazao da to nije njezina jača strana.

Nadalje je razradio njihovu dugogodišnju dinamiku, sugerirajući da se takav odgovor može očekivati. Međutim, to ne znači potpuni izostanak podrške. Usred tog burnog i neizvjesnog vremena, u kojem čovjekov opstanak visi o koncu, potreba za nepokolebljivom ljubavlju i brigom roditelja postaje najvažnija. Dugo je Elijahova bolest, kako je otkrio, prošla nezapaženo od njegove majke.

  • Objasnio je da su ljudi dugo vremena vjerovali da je to samo plod mašte jednostavno zato što je tako bilo zgodnije. Sher je također majka Ceze Bona, rođenog kao Čestiti, kojeg dijeli sa Sonijem Bonom. Prije 15 godina Ceza je donijela hrabru odluku o promjeni spola, a 2011. su svoj put hrabro podijelile u renomiranom showu Oprah Winfrey. Doznalo se da je Ceza želio da se njihova operacija održi u Beogradu. Dok se u početku borila da se pomiri s Cezinim izborom, Sher je s vremenom postala nepokolebljiva zagovornica i nepokolebljiva podrška putu svog djeteta.