Marija Šerifović već nekoliko nedelja s uživanjem doživljava radost majčinstva nakon što je maleni Mario obogatio njen svakodnevni život. Kombinacija roditeljstva i izvanrednih profesionalnih uspeha činila je 2023. godinu jednom od najlepših u bogatom životu ove talentovane pevačice.Desilo se brže nego što je iko planirao - sin Marije Šerifović upoznao najbitnijeg muškarca u svom životu: Bilo je jako emotivno

Tokom razgovora za Telegraf, Marija je podelila svoje doživljaje o majčinstvu, priznajući izazove povezane s nedostatkom sna, ali naglašavajući da je mali Mario “fantastično nasmejan dečak” koji je s oduševljenjem prihvatio svoj novi dom. Pevačica je takođe otkrila da joj u ovom periodu najviše pomaže Verica, objašnjavajući da je donela odluku da posveti sve svoje slobodno vreme sinu. Ipak, s vremena na vreme, priznaje da će biti potrebna dodatna pomoć kako bi obavljala svoje profesionalne obaveze.

Marija Šerifović istakla je da su u početku bile prisutne samo ona i Verica, donoseći odluku da iskoristi svaki trenutak s njim. Istovremeno, naglasila je da će povremeno biti potrebna dodatna podrška kako bi se usklađivala sa svojim profesionalnim obavezama. Otkrila je i detalje emotivnog susreta Maria i njegovog deke Rajka, dodajući notu ljubavi i topline u porodičnim odnosima.Šerifovićeva je podelila i detalje o emotivnom susretu Maria sa svojim dekom Rajkom. Trenuci su bili ispunjeni emocijama, nagoveštavajući duboke porodične veze. U odnosu na početak ove radosti, Rajko Šerifović, u izjavi za Kurir, otkrio je svoje prve utiske nakon što je saznao da postaje deda. Iako mu je Marija prvobitno zabranila izjave, nije krio radost i sreću što je postao deo ovog posebnog trenutka, nakon dugih 18 godina uspostavljajući emotivni kontakt sa svojom ćerkom i unukom.

Reakcije oca, Rajka Šerifovića, nakon dolaska unuka u život bile su iznenađujuće, a on je u razgovoru za Kurir podelio svoje prve utiske, otkrivši svoje oduševljenje zbog neočekivanog iznenađenja koje mu je Marija priredila.