Katarina i Darko Lazić već dulje vrijeme uživaju u skladnoj zajednici i aktivno sudjeluju u svojoj online zajednici. Njihovo prisustvo na društvenim mrežama obilježeno je dijeljenjem dragih obiteljskih trenutaka, što često izaziva smijeh kod njihovih pratitelja. U nedavnom videu, Darko je podijelio atraktivnu Katarininu sliku sa svog Instagram naloga. No, tada je podignuo kadar kako bi otkrio pravu verziju svoje supruge, ležerno odjevene u trenirku, široku jaknu i klompe.

 

  • Vrijedi napomenuti da je Darko i ranije bio suočen s kritikama zbog vlastitih modnih odabira tijekom kućnog izdanja, a neki su spekulirali da je nosio žensku odjeću. Unatoč tome, do kraja je samouvjereno iznio svoj stajling. Komentari na Lazićevu domaću modu bili su od pitanja nosi li ženske hlače i majicu ili je još uvijek u muškoj odjeći, do razmišljanja predstavlja li njegov outfit novi trend koji tek treba otkriti. Iznesena su i zapažanja o košulji, a neki su komentirali prisutnost cvijeća. Rođen 1982. godine u Brestaču, pokraj Bujanovca u Srbiji, Darko Lazić stekao je slavu kao renomirani pjevač narodne i pop-folk glazbe. Njegovo zadivljujuće vokalno umijeće i iskrene melodije priskrbile su mu široko priznanje diljem Balkana.

Lazić je 2004. godine krenuo na svoj glazbeni put sudjelovanjem u renomiranom natjecanju “Zvezde Granda”, vrlo cijenjenom glazbenom natjecanju u Srbiji. Iako možda nije zauzeo prvo mjesto, njegov izniman talent privukao je pažnju ljudi iz industrije, utirući put uspješnoj glazbenoj karijeri. Nakon gostovanja u “Zvezdama Granda”, Lazić se bavi produkcijom i objavljivanjem glazbe. Stekao je priznanje za svoje iskrene balade i emotivne pjesme, osvojivši naklonost brojnih obožavatelja.

 

  • Među njegovim zapaženim uspjesima su pjesme koje su se popele na top ljestvice kao što su “Ti si ta”, “Pijana”, “Majko” i “Svadba”. Osim toga, stekao je reputaciju zbog suradnje s cijenjenim umjetnicima unutar regionalne glazbene industrije. Uz svoje glazbeno djelovanje, Darko Lazić nerijetko je plijenio pažnju medija i javnosti svojim zapaženim javnim nastupima i osobnim borbama. Otvoreno je govorio o svojim zdravstvenim komplikacijama, koje ne samo da su ojačale njegovu slavu, već su prikupile i ogromnu podršku njegove predane baze obožavatelja. Lazić je postao poznat po svojim burnim ljubavnim vezama. Prethodno je bio u braku s kolegicom pjevačicom Anom Sević s kojom ima kćer.

Međutim, njihov se brak na kraju raspao, a njegove osobne borbe i romantične zavrzlame često su postajale predmetom medijske pozornosti. Darko Lazić ističe se na balkanskoj glazbenoj sceni svojim osebujnim vokalnim sposobnostima, zadivljujućim šarmom i izvornim umjetničkim stilom. Unatoč preprekama na putu, ustrajao je u usavršavanju svog zanata i osvajanju publike svojim iskrenim izvedbama i autentičnim glazbenim skladbama.

 

  • Osim uspješne glazbene karijere, Darko Lazić se afirmirao i aktivnim sudjelovanjem u humanitarnim akcijama te nepokolebljivom podrškom brojnim dobrotvornim organizacijama. Unatoč tome što je često bio u središtu pozornosti zbog osobnih borbi, Lazić je dosljedno koristio svoju slavu kako bi pružio pomoć onima koji su manje sretni. Značajan aspekt njegovih filantropskih nastojanja uključivao je koordinaciju glazbenih događaja i prikupljanje sredstava za pomoć djeci koja su se suočavala s teškim okolnostima poput bolesti i neimaštine. Darko je dosljedno sudjelovao u ovim inicijativama, igrajući ulogu u poboljšanju društva i promicanju vrijednosti zajedništva i suosjećanja.

Lazić se često pojavljivao po bolnicama, gdje je provodio vrijeme s djecom, pružao im podršku i dizao moral.Njegovi brojni zahvati jasno su pokazali njegovu ljubav prema djeci i odlučnost da im pomogne. Unatoč medijskoj sklonosti da senzacionalizira svoju sliku u javnosti, Darko Lazić pokazao je svoju suosjećajnu prirodu i spremnost da svoj utjecaj iskoristi za boljitak drugih.