Nakon što je Danijela Dimitrovska  izrazila želju da postane model  , postalo je potrebno da promijeni svoj način života. Istina, Danijela Dimitrovska je sa svojih 14 godina već bila obdarena tijelom modela. No, kako bi održala određenu težinu i oblikovala tijelo, morala je promijeniti svoje prehrambene navike.

 

 

 

Vrlo mlada bivša supruga Ognjena Amidžića krenula je na put u inozemstvo bez pratnje roditelja. Tijekom tog vremena naučila je postati samodostatna i brinuti se za svoje potrebe. Kako bi ostvarila svoje ambicije, strogo se pridržavala propisa svojih menadžera i poslodavaca. S vremenom joj je takav način života postao rutina, što uključuje prehranu, držanje i striktno odlazak na spavanje najkasnije do deset sati.

 

 

 

Trenutačno tvrdi da nije u stanju postupiti drugačije. Tijelo se prilagodilo načinu života koji daje prednost dobrobiti, pravilnoj prehrani i ravnoteži, koji ostaju ključni čimbenici koji utječu na sve ostale aspekte života. Iskreno, Danijela je sklona posrtanjima i konzumiranju zabranjenih namirnica tijekom menstrualnog ciklusa dok je kod kuće. Međutim, ona to kompenzira redovitom tjelovježbom i potrebnim žrtvama. Neuobičajeno je da izgubi kontrolu, pa kada je osvanula fotografija na kojoj uživa u burgeru i krumpirićima, sve je zatekla.

 

 

 

 

Bivša manekenka, a sada vlasnica i voditeljica modne agencije, uz fotografiju je navela da se radi o vege burgeru. Međutim, ostali sastojci hamburgera i krumpir u jelu pobudili su nedoumice među njezinim obožavateljima, pa su joj zatrpali inbox upitima kako uspijeva održati dobar izgled dok konzumira hamburgere i krumpiriće. Promatrajući Danijelinu dnevnu rutinu, vidljivo je da je bivša draga Ognjenova marljiva osoba koja rijetko ima slobodnog vremena. Unatoč svom pretrpanom rasporedu, Danijela daje prednost režimu treninga, koji bi mogao biti ključ njezine izvanredne fizičke spremnosti.