Rijaliti zvezda Dalila Dragojević je ušla u prvi rijaliti kao potpuno prirodna devojka. Međutim, nakon što je napustila rijaliti, vreme je pokazalo da se njen izgled drastično menjao.

Voditeljka i učesnica rijalitija sve češće je posećivala estetskog hirurga, te je izgledalo da je dovela svoj izgled do savršenstva. Ipak, nedavno je odlučila da ponovo poseti kliniku za estetsku hirurgiju kako bi napravila nove promene na licu. Fotografija koju je podelila nakon operacije pokazuje da je potpuno neprepoznatljiva, ali istovremeno veoma lepa.

“Samo da se zahvalim i javim svim dobrim ljudima koji su se zabrinuli za mene i pisali poruke podrške. Operacija je prošla u najboljem redu. I ovo smo preživeli. Idemo dalje, sve do medalje”, napisala je Dalila uz fotografiju nakon operacije.

  • Danas je podelila fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda nakon novih promena koje je napravila. Uz nju je i lekar kome je očigledno veoma zahvalna zbog svog novog izgleda.

“Radila sam botoks i dodali smo svežinu licu, tačnije jagodicama”, napisala je Dalila uz objavu, a mnogi komentarišu da se potpuno transformisala, što je činila i ranije.

Javnost je upoznala Dalilu kao učesnicu “Parova”, a primećeno je da je na početku svoje rijaliti karijere izgledala potpuno drugačije. Nikada nije krila da se podvrgla brojnim plastičnim operacijama. Prvo je operisala nos, povećala usne i uradila obrve, a tokom njenog prvog učešća u Zadruzi komentarisalo se i da je povećala jagodice. U jednom trenutku je izvadila biopolimer iz usana, a ceo proces je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, međutim, očigledno je da ih je ponovo povećala, ali hijaluronom.

BONUS TEKST

Dalila Dragojević je poznata rijaliti zvezda, javna ličnost i influenserka koja je stekla popularnost svojim učešćem u različitim televizijskim programima. Rođena je 20. maja 1994. godine u Mostaru, Bosna i Hercegovina. Dalila je postala poznata široj publici nakon što se pojavila u popularnom rijaliti programu “Parovi”, u kojem je ostvarila zapažen nastup i stekla veliki broj obožavalaca.

Nakon toga, Dalila je nastavila da se pojavljuje u sličnim televizijskim formatima, kao što su “Zadruga” i “Farma”. Njeni nastupi u rijaliti programima često su bili praćeni kontroverzama i intrigama, što je dodatno doprinelo njenom medijskom prisustvu.

Jedna od karakteristika koja je izdvojila Dalilu Dragojević od drugih učesnika rijalitija jeste njen otvoren i direktna komunikacija s publikom putem društvenih mreža. Na platformama poput Instagrama, Dalila je redovno delila svoje svakodnevne aktivnosti, ali i privatne trenutke, što je dodatno povećalo interesovanje javnosti za njen život.

Dalila je takođe poznata po svojim estetskim promenama i plastičnim operacijama, koje je otvoreno komentarisala i delila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njena iskrenost i transparentnost po pitanju estetskih zahvata doprinela je njenom statusu kao javne ličnosti koja se ne libi da podeli svoje iskustvo s drugima.

Pored toga, Dalila je aktivna i u svetu influensera, gde sarađuje s različitim brendovima i promoviše proizvode putem svog profila na društvenim mrežama. Njen uticaj na mlađu publiku sve više raste, što je čini jednom od prominentnih figura na domaćoj medijskoj sceni.

Iako je njen život često praćen kontroverzama i spekulacijama, Dalila Dragojević nastavlja da gradi svoju karijeru i ostaje prisutna u javnom životu kao jedna od prepoznatljivih ličnosti na televiziji i društvenim mrežama.