U narednim odeljcima ovog članka ćemo se pozabaviti najnovijim ažuriranjima i dešavanjima na našoj domaćoj javnoj sceni, koja je nedavno zaokupila našu pažnju mnoštvom intrigantnih događaja koji uključuju neke od naših renomiranih ikona. Nije neuobičajeno da se ovi pojedinci često hvale svojim ekstravagantnim automobilima, raskošnom imovinom i drugim raskošnim uživanjima.

Međutim, u ovom moru bogatstva, među svojim vršnjacima se izdvaja jedna posebna poznata ličnost. Ova osoba nije niko drugi do Dijana, poznatija po svom nadimku Didi J. Godine 2013. sklopila je brak sa Danijelom Rokvićem, istaknutim IT stručnjakom i biznismenom koji je dvije decenije stariji od nje. Od njihove veze, Didi J neprestano je plijenila pažnju javnosti čistim luksuzom u kojem uživa. Dvojac živi u vili koja izaziva strahopoštovanje koja se nalazi u srcu Beograda, tačnije u naselju Vračar. Prostirući se na impresivnih 500 kvadratnih metara, njihovo prebivalište se može pohvaliti raskošom bez svake mjere.

Kako bi zadovoljili sve svoje potrebe, zapošljavaju ne jednu, ne dvije, već tri vrijedne domaćice. Njihova rezidencija je tolika da ih lift bez napora prenosi između spratova. Upuštajući se u područje mode, bilo bi suvišno zalaziti u opsežnu garderobu koju posjeduje domaćica. Dovoljno je reći da je Dianina kolekcija oličenje čiste raskoši, vrijedna nevjerovatnog bogatstva. Posebno se ističe u njenom asortimanu čuvena “Hermes Birkin torba”, koja zrači živopisnom narandžastom nijansom.

Sam ovaj izuzetni dodatak ima cenu koja je jednaka ceni dva luksuzna stana u Beogradu. Zapanjujuće, ova torba je bila podvrgnuta listi čekanja koja se protezala zapanjujućim šestogodišnjim periodom prije nego što je netko mogao nabaviti. Razmišljati o ideji da se prodao za nevjerovatnih 100.000 dolara je zaista izvanredno.