Suzana Mančić, poznata “Loto djevojka”, iskusila je radost majčinstva sa svojim partnerom Nebojšom Kunićem, što je rezultiralo rođenjem dviju šarmantnih kćerkica: Teodore i Natalije, koje su također stekle vlastitu slavu. Popularna Instagram stranica posvećena dijeljenju nostalgičnih slika domaćih zvijezda nedavno je osvanula na “timelineu” Suzane Mančić i njezine kćeri Teodore koja danas ima 30 godina. Dok je Suzana na fotografiji s ljubavlju ljuljala svoje drago dijete, mnogima je postalo jasno da umirovljena voditeljica posjeduje bezvremensku ljepotu koja nadilazi prolazak godina.

Kći Suzane Mančić, Teodora Kunić, bez njezina znanja u tajnosti se udala za 20 godina starijeg bogatog američkog milijunaša. Suzana je bila duboko razočarana što je kćerka nije obavijestila o skorom vjenčanju, ali je Teodora kasnije objasnila da je prvobitno planirala veliku svečanost u Beogradu, kako su pisali mediji. Nažalost, brak s biznismenom pokazao se neuspješnim zbog njihovih suprotnih osobnosti, što je rezultiralo brzim razvodom. Prije samo tjedan dana Suzana Mančić podvrgla se zahvatu smanjenja podočnjaka, a nedavno je nakon intervencije predstavila svoj novi izgled. Nakon zahvata korekcije podočnjaka, bivša Loto djevojka i voditeljica hrabro je pokazala lice i izrazila zadovoljstvo ishodom. Od zahvata je prošlo točno sedam dana, a jučer su joj skinuti konci. U nedavnom intervjuu za srpski Informer, Mančić je priznala da nema nikakvih briga i tremi oko operacije.

Budući da se već u mladosti podvrgla estetskim zahvatima, poput operacije nosa i grudi, estetske korekcije nisu joj strane. Međutim, oprezna je kad ne ode predaleko i održava uravnotežen pristup svojoj želji za poboljšanjem. Osvrćući se na vlastito iskustvo kao mlada djevojka, podvrgnula sam se i estetskoj operaciji nosa i grudi. U početku neodlučna oko potencijalnih nesigurnosti koje bi to moglo donijeti, ugodno sam se iznenadila kada me cijenjeni umjetnik Mića Popović usporedio s antičkom boginjom, podigavši ​​mi samopouzdanje. Unatoč tome, i dalje sam želio izrazitiji nos, što me natjeralo da na kraju donesem odluku da ga promijenim. Nekoliko godina kasnije odlučila sam se za povećanje grudi, čime sam završila svoju transformaciju. Ovu osobnu anegdotu Suzana je podijelila posebnim povodom.

Tijekom svoje blistave i uspješne karijere Suzana Mančić okušala se u raznim ulogama, pokazujući svoju svestranost i neizmjerni talent voditeljice, pjevačice i glumice. Njezin put započeo je s 18 godina kada je objavila svoju debitantsku pjesmu ‘Ogledalce, ogledalce’. Međutim, njezina uloga karizmatične voditeljice ‘Lota’ bila je ta koja ju je potaknula u neviđenu zvijezdu, zaradivši simpatični nadimak Loto Djevojka.

Suzana je od svog prvog pojavljivanja na televiziji osvojila publiku svojom ljepotom koja oduzima dah, a do danas je ostala jedna od najljepših žena na prostoru bivše države. Enigmatična Suzana, poznata po ulozi Loto djevojke, oduvijek je izazivala znatiželju javnosti, posebice kada je u pitanju njezin privatni i romantični život. Unatoč percepciji da je svaki detalj o njoj već poznat zbog ovog intenzivnog interesa, jedan aspekt koji je mnoge zaintrigirao je njezina visina. Zaista je zapanjujuće da Suzana ima impozantnih 178 cm.