Nadaleko je poznato kako je braku glumice Snežane Savić došao kraj. No, ono što mnogi možda ne znaju je da Snežana Savić ima kćerku Anitu, koja je naslijedila maminu zanosnu ljepotu. Prema pisanju medija Anita Lazić nije samo glumica već i novinarka. Njezina strast prema glumi proizašla je iz osjećaja znatiželje. Ne čudi da joj je gluma u krvi, s obzirom na očevo zanimanje redatelja i majčinu glumačku karijeru.

Anita se pojavljivala u raznim filmovima, televizijskim serijama, pa čak i reklamama u kojima neizmjerno uživa. Blagoslovljena ljepotom i glumačkim talentom, te kvalitete naslijedila je od majke, pjevačice i glumice Snežane Savić, i oca, redatelja Dragoslava Lazića. Rođena 1980. godine, Anita Lazić, novinarka i glumica, nastavila je svoju strast prema filmu unatoč diplomi na Fakultetu političkih znanosti.

Po uzoru na svoje roditelje, odlučila se posvetiti glumačkoj karijeri. Veza između Snežane i Anite je nevjerojatno jaka, jer dijele blizak i skladan odnos. Neosporno je da je kći naslijedila zadivljujuću ljepotu svoje majke. Međutim, njihova kao slika savršena veza suočila se s trenutkom neizvjesnosti tijekom Anitinih tinejdžerskih godina, u vrijeme kada je Snežana napredovala u svojoj karijeri i uživala ogromnu popularnost. Anita je izrazila nelagodu tijekom gostovanja, spomenuvši kako joj je jako smetalo što se njezina majka skidala pred kamerama, zbog čega često nije mogla ići u školu.

U mlađim godinama Anita je odigrala značajne uloge u dvije televizijske serije, “Seljaci” i “Zvezdara”. Nakon toga donijela je odluku da će se posvetiti svojoj istinskoj strasti i krenula u karijeru novinarke. Redatelj Dragoslav Lazić, bivši suprug Snežane Savić i otac njihove kćerke Anite, u 76. godini života uveo je blizance, mimo očekivanja. Bivši suprug Snežane Savić, unatoč 76. godini života, oženio se glumicom Draganom Turkalj, koja je od njega mlađa 32 godine. Zajedno su dobili blizance Iskru i Lazara. I sama Dragana otvoreno je govorila o izazovima s kojima su se susreli u potrazi za djecom.