Danas je Bogdana Ražnatović donela na svet trećeg sina, kojemu su ona i njen suprug Veljko Ražnatović dali ime Isaija. Porodila se carskim rezom u privatnoj klinici, a sve je prošlo bez ikakvih komplikacija. Pevačica Ceca Ražnatović, zajedno sa sinom Veljkom, posetila je porodilište kako bi videla svoje treće unuče i novorođenu snajku. Svoju radost podelila je sa novinarima prisutnim u bolnici.

  • “Idemo da vidimo Bogdanu i bebu. Porođaj je protekao odlično, i dalje sam uzbuđena. Bebac je sladak kao krofna. Krstan još uvek nije upoznat sa svim, a Željko zna sve”, izjavila je Ceca odgovarajući na pitanja o novom članu porodice.

“Pomalo sa sledećom bebom, neka se Bogdana odmori i oporavi. Neka su svi živi i zdravi. To su njihove odluke, ali svakako, treba joj malo vremena za pauzu. Imena su njihova odluka, ja sam svoja deca birala sa svojim suprugom”, dodala je.

Inače, Veljko i Bogdana su svom sinu dali retko ime. Isaija je starozavetni prorok. Prema hrišćanskoj tradiciji, Isaija se smatrao dostojnim da vidi Gospoda Savaota na nebeskom prestolu, okruženog šestokrilim serafimima koji neprestano pevaju “Svjat, Svjat, Svjat, Gospod Savaot”.

Ranije je Veljko za medije govorio o imenu za trećeg sina, spominjući ime Lazar. Međutim, izgleda da su promenili odluku u poslednjem trenutku. “Ako bude i treći sin, zvaće se Lazar. Biće to srpska imena. Kome se ne sviđa, neka promeni kanal”, izjavio je Veljko pre nego što se rodio treći unuk Cece Ražnatović.

Ceca Ražnatović, rođena kao Svetlana Ražnatović 14. juna 1973. godine u Žitorađi, Srbija, jedna je od najistaknutijih ličnosti na balkanskoj muzičkoj sceni. Njena životna priča obuhvata uspone i padove, muzičke trijumfe, ali i lične tragedije, stvarajući tako bogatu i složenu biografiju.

  • Svetlana je svoju muzičku karijeru započela vrlo mlada, nastupajući na lokalnim takmičenjima i manifestacijama. Njen talenat nije prošao neprimećen, te je veoma brzo postala poznata kao pevačica s moćnim glasom i harizmom koja osvaja publiku.

Pravi preokret u njenoj karijeri desio se 1988. godine kada je upoznala svog kasnijeg menadžera i supruga Željka Ražnatovića poznatijeg kao Arkan. Njihova romantična veza, koja je kasnije prerasla u brak, donela je nove prilike za Svetlaninu karijeru. Pod umetničkim imenom Ceca, postala je jedna od najtraženijih pevačica na Balkanu, osvajajući srca publike svojim emotivnim izvođenjima i harizmatičnim nastupima.

Tokom devedesetih godina, Cecina popularnost je dostigla vrhunac, a njeni hitovi postali su himne generacija. Njen glas je prepoznatljiv širom regiona, a pesme poput “Kukavica”, “Idi dok si mlad” i “Fatalna ljubav” postale su neizostavni deo jugoslovenske pop kulture. Međutim, pored profesionalnih uspeha, Cecin život bio je obeležen i tragičnim događajima. Smrt supruga Arkana 2000. godine ostavila je dubok trag u njenom životu i karijeri. Ipak, Ceca je hrabro nastavila dalje, ne dozvoljavajući da tragedija naruši njenu snagu i volju za životom.

  • Cecina biografija takođe obuhvata i njenu javnu percepciju, koja je često bila predmet kontroverzi i rasprava. Njena otvorenost i iskrenost u medijima, kao i hrabrost da se suoči s izazovima i preprekama, stvorili su sliku o njoj kao jaka i neustrašiva žena koja se ne libi da izrazi svoje stavove.

Van muzičke karijere, Ceca je posvećena majka svoje dvoje dece, Veljka i Anastasije, kojima je pružila podršku i ljubav u teškim trenucima njihovog odrastanja. Ukratko, biografija Cece Ražnatović obuhvata priču o jednoj od najznačajnijih figura na balkanskoj muzičkoj sceni, čija je karijera obeležila generacije i čija je životna priča inspirisala mnoge. Njena snaga, strast i autentičnost čine je ikonom koja će zauvek ostati u srcima mnogih širom sveta.