Jelena Karleuša ne preza od toga da kaže ono što zaista misli, pa sada ima svoj stav kada je u pitanju duet Cece Ražnatović i Maje Berović. Iako je to spomenula prije nekoliko dana, sada se, potaknuta Mahinim komentarima, vratila istoj temi, samo ovaj put oštrije. JK je u izjavi zadirkivala folk pjevačicu tvrdeći da su Ceca Ražnatović i Filip Živojinović bili u vezi.

– Mislim da je to jednostavno glupo, zato toliko žarko želi uništiti onu Nanogicu, jer nema pojma kako joj je završila karijera otkako je zagospodarila mrakom. Moram se ovako otvoreno zapitati, što je vama pjevačima? Niste učili na greškama svojih kolega? upitao se Kalyusa.

Nakon što je izvrijeđala Maju, Jelena je krenula na Cecu. “Nisi vidio napad na Priju samo zato što je bila blizu mene? Mrzi Priju jer misli da je oponaša i da zauzima njezino mjesto iako nitko ne želi to prokleto mjesto. Sve tračeve o Priji, spavanje s njom i tako dalje, širio je te vrlo zle stvari i išao na njezine koncerte. Da ne spominjem kako je užasno glumiti Prijinu prijateljicu, koja je nekad bila sa svojim mužem. Srećom, Prija je došla k sebi i na vrijeme se sklonila, kazala je Kaleuša.

– Zubatoj Tei netko mora reći da se upravo već pomenuta igrala s njezinim videom s dvoje ljudi… Ispričala je stravičnu priču kako je nju i njezinu majku rastavio isti zločinac te pričala o mirisu znoja na njeno tijelo , zatim joj se popiškio po licu i glumio podršku – napisala je Jelena, pa je spomenula i Darlu Ladybug.

– Ono što je Darla rekla Ladybug iza leđa, ne mogu ni napisati ovdje jer je tako užasno. Loše. To se dogodilo Nanojiki. Hladno dolazi na koncert Malog Vojaza, iako je njen prijatelj i kum iz “zemunskog klana” koji je bio u zarobljeništvu, umalo ubio Vojazovog oca. Mali retard još uvijek pjeva pjesmu da se pohvali? ! Što je s mozgom? – upitala se Jelena.

– Naravno da mi desetljećima radi loše stvari, ali ja mu bolno uzvraćam, a golom, ne možeš tako, draga pjevačice. Pjevači, znam da ste mnogi od vas glupi, krotki i naivni, ali vjerujem da ste vjernici. Mislite li da će vam netko s toliko karmičke krvi na rukama donijeti ikakvu korist? Ni Bog joj ne bi oprostio da je kao razbojnik ušla u hram! Ostaje ti samo da me poslušaš – od zla se kloniš, jer tko uhvati mrak, loše će završiti. Ako si budala, nisi slijep. Jednog dana ćeš mi biti zahvalan – gotova je Karleuša.