Pokojni John Kennedy, često spominjan kao američki predsjednik čiji je život tragično okončan atentatom, i dalje je predmet brojnih teorija zavjere. Osim bogatog javnog života, povezivao ga je i s poznatom Marilyn Monroe. Aristotel Onassis, bogataš vođen željom da ga žene obožavaju, iskoristio je ranjivo stanje Jackie Kennedy, udovice, odnosno prve dame.

Unatoč tome, on nije bio jedina osoba motivirana ovim ciljem, što pojašnjava zašto se Jackie upustila u više romantičnih zavrzlama. Nakon smrti supruga Johna Kennedyja, Jackie je utjehu potražila u društvu brata Roberta. Tijekom ovog teškog razdoblja, Kennedyjev brat i sestra bili su nepokolebljivo prisutni uz nju. Iako su Jackie i Robert već bili blisko povezani, gubitak njezina supruga dodatno je ojačao njihovu vezu, što je rezultiralo vrlo popularnom romantičnom upletenošću u utjecajnim krugovima diljem Amerike.

Gore Vidal, poznati pisac i Jackien blizak prijatelj, izrazio je uvjerenje da će to biti Bobby, ako će ikada razviti romantične osjećaje prema muškarcu. Nakon tragične smrti Kennedyja, Jack i Bobby potražili su utjehu jedno u drugome. Jack, boreći se s dubokom tugom zbog gubitka brata, kojeg je smatrao svojim najpouzdanijim čovjekom, došao je do spoznaje da samo Bobby posjeduje sposobnost istinski razumjeti ogromnu patnju koju je proživio.

  • Ethel, odana supruga i majka njihovo 11 djece, bila je prirodno zabrinuta. Međutim, njezina duboka ljubav prema njemu bila je toliko ogromna da mu je bila spremna oprostiti svaku nepravdu, uključujući i nevjeru. Za razliku od Kennedyja, koji je svoje izvanbračne veze uspio zatajiti, Bobby nikada nije javno iznosio insinuacije o njihovoj vezi.

Ethel je visoko cijenila očuvanje privatnosti i njezina je jedina briga bila da se Bobby svaki dan vjerno vraća njoj i njihovoj djeci. Nakon smrti svog brata, Bobby je dragovoljno prihvatio ulogu primarne muške figure u životima Caroline i Johna Jr., preuzimajući odgovornost skrbi za njih s najvećom predanošću, dužnost koju je svim srcem prihvatio zbog visokog poštovanja prema njima držao za njega. Usred vremena nacionalne žalosti zbog gubitka vođe, Bobby je pokazao nepokolebljivu predanost i otpornost, potpuno svjestan ključne uloge koju je odigrao u pružanju utjehe i pomoći svojoj obitelji i zajednici.

Godine 1972. izbio je skandal golemih razmjera koji je cijeli svijet ostavio u potpunoj nevjerici. Pojavile su se zapanjujuće slike gole Jackie Kennedy, zbog čega su svi ostali bez riječi. Posljedično, bivša prva dama dobila je ozloglašeni nadimak “grm od milijun dolara”. Razni svjetski mediji potvrdili su kako je Jackin tadašnji suprug, Aristotel Onassis, uzrok njezine javne sramote.

Uvelike se nagađa da je ovom nesretnom incidentu uvelike pridonijela njegova veza s Marijom Callas, za koju se pričalo da mu je ljubavnica u to vrijeme. Na stranicama knjige Christophera Andersona, “Dobri sin: JFK Jr. i majka koju je volio”, na površinu izlazi zadivljujuće otkriće.

Nakon tragičnog atentata na Johna Kennedyja, poznati tajkun Aristotel Onassis našao se zaljubljen u ovu izuzetnu ženu. Tako je započela njegova nepopustljiva potraga za pridobijanjem njezine naklonosti. Nakon Kennedyjeva sprovoda, Jackie su posjetili Aristotel i njegova kći Kristina. Jackiena bliska prijateljica, Eileen Mill, ispričala je u svojoj knjizi da je Aristotel odisao istinskom ljubaznošću koja ga je okruživala. Unatoč svom neprivlačnom fizičkom izgledu i ponašanju, obasipao je Jackie darovima i nemilosrdno je progonio. Jackie se za njega nije udala samo zbog financijske dobiti, Aristotel je posjedovao izvanrednu vitalnost i nepokolebljiv apetit za pustolovinom.

Njegova je životna snaga pulsirala nevjerojatnim intenzitetom. Godine 1968. Jackie je donijela životnu odluku da se uda za Onassisa, izgovorivši ključnu riječ “da” koja će ih spojiti na četiri godine. Istodobno, tajkun je održavao otvorenu neekskluzivnu vezu s opernom pjevačicom Marijom Callas, ne pokušavajući to prikriti. Bio je jako ponosan na svoje golemo bogatstvo, ističući svoju sposobnost da se uključi u takve poslove. Knjiga nastavlja otkrivati ​​da je Aristotel šaljivo nazvao Jackie “lažnom damom” u prisutnosti Marije Callas, čak je idući tako daleko da joj se izravno obraća samo kao udovici. Tijekom tog razdoblja, Jackie je često razmjenjivala pisma sa svojim dragim prijateljem Roswellom. Nažalost, jedno njezino pismo slučajno je došao do Aristotela.

Nakon što je pročitao njezin sadržaj, otkrio je da Jackie gaji jaku averziju prema starijem gospodinu, smatrajući ga i odbojnim i nehigijenskim. Iako ga samo otkriće nije jako uznemirilo, razlog za zabrinutost mu je dalo potencijalna upletenost Jackie u preljubničku vezu s Roswellom. To je bilo posebno zabrinjavajuće s obzirom na to da je Aristotel nedavno uložio značajna ulaganja od 500.000 dolara za kupnju 200 pari cipela za nju, prije samo nekoliko dana.

Aristotela je osobno kontaktirala Jackie koja mu je dala točne informacije o vremenu i mjestu planirane gole šetnje otokom Skorpios. Međutim, nakon što su njezine fotografije objavljene, Jackie se odmah obratila Aristotelu, izražavajući svoju zabrinutost i tražeći njegovu pomoć u okupljanju tima medijskih i pravnih stručnjaka koji bi riješili problem. Umjesto traženja rješenja, njegov način djelovanja uključivao je traženje pomoći pravnog stručnjaka kako bi započeo proces razvoda. Kao rezultat toga, Jackie je izašao iz braka sa značajnim iznosom od četiri milijuna dolara, a sve dok je zadržao svoje ogromno bogatstvo koje se procjenjuje na milijardu dolara.