Na vaš karakter, prema astrolozima i numerolozima, uvelike utječu brojevi u vašem datumu rođenja. Svaki broj ima različita tumačenja u pogledu svoje simbolike i značaja. Međutim, smatra se da određeni brojevi posjeduju jedinstvenu i moćnu energiju, a ovo načelo posebno vrijedi za broj 3.

Astrolozi i numerolozi vjeruju da brojevi u vašem datumu rođenja igraju značajnu ulogu u oblikovanju vašeg karaktera. Simbolika i značaj svakog broja mogu se tumačiti na različite načine, ali se smatra da neki brojevi posjeduju jedinstvenu energiju, uključujući i broj 3. Prijateljstva i partnerski odnosi uvelike pate zbog toga, a pojedinci imaju tendenciju zanemariti potrebe svojih voljenih i bore se za učinkovito komuniciranje svojih emocija.

Iako mogu djelovati arogantno, njihova je učinkovitost neporeciva. Njihov nevjerojatan natjecateljski duh i spremnost da idu do krajnjih granica kako bi osigurali pobjedu trebali bi utjerati strah u kosti njihovim suparnicima. S izuzetnom sposobnošću zadržavanja i povišenim osjećajem radoznalosti, ove osobe posjeduju neutaživu žeđ za znanjem i kontinuiranim rastom. Njihova vještina u komunikaciji čini ih besprijekornim sugovornicima, jer ne postoji tema koja im izmiče shvaćanju.

Njihove sposobnosti su raznolike, obuhvaćaju glazbu, pisanje i razne oblike kreativnosti, ili čak nešto sasvim različito. Međutim, javlja se izazov budući da su skloni ostaviti brojne napore nedovršenim. Udube se u jedan pothvat dok druge ostavljaju nedovršenima. Ove osobe posjeduju snažan osjećaj neovisnosti, odbijajući biti pod utjecajem vanjskih utjecaja. Posjeduju izvanrednu sposobnost izbjegavanja taktike manipulatora i nemaju toleranciju za bilo kakav oblik prisile. Njihovo se oslanjanje gotovo uvijek temelji na činjeničnim informacijama, a ne na pukim nagađanjima. Njihov je pristup dosljedno racionalan, a um im služi kao primarni kompas. Međutim, kada uspijete osvojiti njihovo srce, svjedočit ćete o golemoj veličini i nepatvorenoj čistoći koju posjeduje.