Marija Šerifović je srpska pjevačica koja je kao svoj muzički put izabrala pop i pop-folk žanr. Rođena je 14. studenog 1984. godine u Kragujevcu, Srbija. Svojim iznimnim glasovnim sposobnostima, karizmom i bogatim glazbenim iskustvom postala je jedna od najpoznatijih i najcjenjenijih pjevačica na Balkanu. Glazbenu karijeru započela je u mladosti, krenuvši očevim stopama, proslavljenom harmonikašicom Vericom Šerifović.

Karijeru je započela pobjedom na natjecanju “Zvezde Granda” 2003. godine, što ju je dovelo do slavne i uspješne karijere. Njezina pjesma nagrađivanog naziva “Gorka čokolada” brzo je postala popularni hit, čime je započela njezina uspješna karijera. Međutim, Marijina pjesma, olitva, međunarodno je priznanje dobila 2007. godine kada je sudjelovala na Eurosongu. Njezin nevjerojatan talent zaokupio je pozornost publike diljem Europe, a pjesma je osvojila i prvo mjesto.

“Molitva” je postala prva pjesma na srpskom jeziku koja je pobijedila na natjecanju za pjesmu Eurovizije, što je zemlji donijelo prvu pobjedu na natjecanju. Nakon pobjede na Eurosongu, Marija Šerifović postala je svjetska zvijezda, nastupala je diljem Europe i bila poznata po snažnom glasu i emotivnim pjesmama. Njeni albumi su uspjeli kako u regionu tako iu Srbiji, a pjesme poput “Ponuda” i “Nije ljubav” samo su dvije njene najpopularnije pjesme. Osim glazbene karijere, Marija je poznata i po svom javnom angažmanu i spremnosti na razgovor o glazbi.

Mnoga društvena pitanja, uključujući prava LGBTQ zajednice. Postala je zapažena glasnica LGBT pokreta u Srbiji, priznavši da je biseksualka. Marija Šerifović nije samo izvanredna pjevačica, već i snažan simbol vjere, hrabrosti i autentičnosti, svojim talentom osvojila je srca više generacija slušatelja. Danijel Pavlović najpoznatiji je po svojoj glazbenoj karijeri, no nedavno je odlučio napustiti glazbeno područje i postati pisac te surađivati ​​s velikim glazbenim veličinama. Otišao je na mjesto susreta Marije i njezine sestre kako bi upoznao njihova sina. Susret s Marijinom djecom opisao je kao ugodan, a Mariju je opisao i kao predanu majku koja je imala sposobnost dobrog preuzimanja roditeljstva. Dodatno, Daniel se retrospektivno osvrnuo na svoju glazbenu karijeru i rekao kako sada vjeruje da je na pravom putu.

Kad sam započeo svoju glazbenu karijeru, odlučio sam se za to jer sam se želio posvetiti kreativnim nastojanjima, ovaj realmente me inspirirao. Uvijek sam imao strast za pisanjem i izvođenjem glazbe, ali nikad nisam uživao u tom procesu. Nisam volio gužvu, a nisam volio ni osjećaj da mi netko diše za vratom. Naravno da uživam u ljudima, ali svaki pojedinac ima svoje zahtjeve i ciljeve, što je prije bilo teško ostvariti, rekao je Danijel. Danijel inače svakodnevno posjećuje studio, a trenutno radi na albumu proslavljene pjevačice Ane Nikolić. Trenutno radimo na albumu Ane Nikolić. Tri godine smo ga posvetili tom zadatku, ali ga još nismo završili. Ipak, moram priznati da su pjesme fenomenalne. Vjerujte mi, i ovaj će album biti izuzetan. Prava bomba”, rekao je Daniel.