Tog kobnog dana, nerazdvojna braća i sestre Ljuban i Miljan Hofman Vidović neočekivano su bačeni u vrtlog nezamislivih nedaća. U šokantnom preokretu događaja i njihovi životi su se žalosno okrenuli kada su ih vlasti uhapsile u živom ambijentu voljenog restorana smeštenog u srcu užurbanog Beograda. Zabezeknute i zbunjene, cijenjene snage SBPOK-a (Specijalne antiterorističke jedinice Srbije) i UKP-a (Uprava kriminalističke policije), prema neprovjerenim izvještajima i izvršile su hapšenje sa neviđenom preciznošću i pomno se pridržavajući eksplicitnih uputstava Viših Državno tužilaštvo, koje se nalazi u samom epicentru užurbane metropole, a to je Beograd.

Braća Hofman su se našli nespremni i gurnuti u neverovatno uznemirujuću i uznemirujuću situaciju kada je grupa policajaca, sa zastrašujućim maskama i napunjenim vatrenim oružjem, naglo uletela u užurbani restoran koji se nalazi u živahnom srcu Beograda. Pokazujući izuzetnu brzinu i odlučnu odlučnost, ovi oficiri su se brzo približili ne samo braći već i pojedincima koji su ih pratili, ne gubeći dragocjeno vrijeme prije nego što uhapse svakog od njih. Vlasti su u samo nekoliko sekundi uspjele uspješno uhapsiti ne samo braću Hoffman, već i cijelu njihovu pratnju, praktično ih sve privesti.

Želimo da skrenemo vašu pažnju na nedavni porast fascinacije javnosti oko ujaka Hoffmana, čije je ponašanje izazvalo znatnu znatiželju na više platformi društvenih medija, bacajući svjetlo na njihov nepravedan tretman prema pojedincima.

Nakon sprovođenja temeljnog i iscrpnog istraživanja, kao i konsultacija sa mnoštvom pouzdanih i cijenjenih pojedinaca, neosporno je utvrđeno da braća i sestre iz Hoffmanove loze posjeduju neuporedivo stručnost i sveobuhvatno vodstvo u disciplini kik boksa.