Legendarni roker Bora Đorđević, koji trenutno živi u Sloveniji, nedavno je podijelio svoje dojmove o proslavi Božića na različitim meridijanima, te je pružio uvid u svoje kućno slavlje. Otkrio je kako Božić izgleda u njegovoj kući, gdje se klasično okupljaju gosti, priprema pečenica i dijele dobre priče. Podijelio je i zanimljivu Božićnu anegdotu o jednom čoveku iz Amerike koji je doneo živo jagnje na proslavu.BORA ČORBA ISKRENO O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ! Otkrio šta misli o njoj: „To me pitaju svi u Sloveniji“

Bora je usporedio Božić u Americi s onim u Sloveniji, gdje živi, ističući prisutnost srpskih zajednica koje, unatoč nesuglasicama, organiziraju klasična srpska okupljanja. Također je spomenuo da se u Sloveniji drže klasičnih srpskih običaja.

Na temu njegovih pesama napisanih za folk izvođače, Bora je komentirao nekoliko njih, uključujući pesme za Tozovca, Nadu Topčagić i Izvorinku Blam. Otkrio je i razlog zašto se u početku nije potpisivao ispod tih pesama, objašnjavajući da mu je bilo malo čudno zbog truba, ali je kasnije shvatio da su to ipak bili kvalitetni tekstovi.

Govoreći o odnosima među glazbenicima, istaknuo je korektne odnose među “tezgarošima” (glazbenicima koji često nastupaju), spominjući druženje na koncertu Atomskog skloništa s mnogim poznatim glazbenicima.

Na pitanje o novom albumu, Bora je najavio izlazak albuma “Ljubav i smrt” te je naglasio da trenutno manje piše, ali radi na pjesmama koje su “pakosne i kratke, a nisu za upotrebu”. Na kraju, Bora Đorđević čestitao je uspeh Aleksandri Prijović te je poslao toplu poruku za Božić: “Hristos se rodi svima!”Koncert, YU Grupa, Bora Đorđević, Bora Čorba, Riblja čorba