Nikolija i Relja Popović govore istinu, tako funkcionira njihov odnos Kćeri Nikolije Jovanović i Relje Popovića vrlo su zanimljive javnosti, kako zbog toga što su rođene u vrlo popularnoj glazbenoj obitelji, tako i zbog toga što su ih slavni roditelji strogo čuvali da ih se ne vidi i maksimalno čuvaju njihovu privatnost .

  • Možda, do sada ih nismo imali prilike upoznati, pa da vidimo kako djevojke izgledaju. Iako Nikolya i Lelyja Popovich rijetko dijele zajedničke trenutke, jednom su pogriješile… Nikolija i Relja Popović World Newspapers World Portal ATA Pictures Nikolija i Relja Popović izbjegavaju otkrivati ​​bilo kakve detalje o svojim ljubimcima Zbog toga uvijek mudro izbjegavaju intervjue na tu temu.

No, superzvijezda Vesna Zmijanac nije propustila priliku progovoriti o svojim unukama, koje, prema riječima onih koji su ih imali prilike upoznati, izrastaju u prave ljepotice, naprosto poput slike svojih baka. Kćeri Nikolije Jovanović obožavaju svoju baku i često borave na Vesninom imanju na Bukulji, što dovoljno govori o njihovom skladnom obiteljskom odnosu i opovrgava nagađanja o napetostima između Vesne i njezine kćeri Nikolije…

  • Nikolija i Relja Popović voljeli su rađati djecu kod bake u Bukuliji Folk pjevačica je gostujući u “Ekskluzivu” pričala o svojim unukama Rei i Hani i vremenu koje su provele kod bake. – Vikao sam na njih ali me nisu slušali, nisu me slušali. Jednog dana Hana je bila tiha u mojoj kući na Bukuji i nisam joj mogao čuti glas, a znao sam što radi. I ja sam se u jednom trenutku zaprepastila kad sam vidjela da je odnijela daljinski upravljač za TV – opisala je Vesna što se dogodilo njoj i njezinim unukama i nastavila:

– To me zasmetalo jer sam bio u Bukuliji i nakon toga mi nitko nije namjestio kanal, sve je istisnula, pomjerila i na TV-u su bile samo pahulje. Počeo sam vrištati na nju, ali ona je prasnula u smijeh. Ovdje prestaje moja strogoća – rekla je pjevačica kroz osmijeh i dodala: – Hana je duhovita, zna da je duhovita i uvijek nas nasmije, a Rea je ozbiljna, sad je prava cura – ističe Vesna i dodaje da u njenoj kući nikad nije dosadno, sve sluša unuke. Nikolija Jovanović je srpska popularna folk pjevačica, plesačica i model.

  • Rođena je u Zagrebu 19.10.1989. Živi u Beogradu. U vezi je s pjevačem Reljom Popovićem. Nikolijina majka je poznata pjevačica Vesna Zmijanac, a otac Vlada Jovanović, bivši direktor marketinga PGP RTS-a. S očeve strane ima sestru Teodoru i brata Lucu. Diplomirala je na School of Business and Finance Američkog sveučilišta u Ateni. U slobodno vrijeme bavi se klubovima i radi kao fotomodel.

Nicoli je izazvala interes javnosti na isti način na koji je prije bila njezina majka. Paparazzi su je uslikali kako pleše s članom benda “50 cent” na privatnoj zabavi nakon koncerta u Beogradu. U Ateni je započela vezu s tri godine mlađim košarkašem i bivšim NBA igračem Atanasiosom Adetokunbom.

  • Nikolija je krajem 2014. godine započela vezu s Reljom Popovićem, pjevačem grupe Elitni odredi. Početkom sljedeće godine pjevačica je zatrudnjela, ali je ubrzo doživjela spontani pobačaj. Njezina majka okrivila je medije koji su pisali da Nicolia nije bila trudna s Leilinim djetetom. Početkom 2016. godine pjevačica je ponovno zatrudnjela i u rujnu rodila kćerkicu Reu.