Pjevačica Vesna Zmijanac nekada je bila udata za Miroljuba Aranđelovića Kemiša, koji je nakon toga javno iznio tvrdnje o njenoj nevjeri s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem. Kemiš je u otvorenom pismu iz 1987. godine osobno iznio sve zamršene detalje koji su u konačnici rezultirali raspadom braka. Kroz svoj poslovni i privatni život imao sam privilegiju blisko surađivati ​​s Draganom Stojković Bosanac i Tahirom Turkalićem. Zajedno smo krenuli u brojne projekte, a svi sa zajedničkim ciljem revolucioniranja narodne glazbe i stvaranja svježeg, inovativnog zvuka.

  • Kao dokaz našeg nepokolebljivog timskog rada, čak sam uputio poziv Draganu Stojkoviću da pridonese zapisu moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac. Dragan Stojković je za to vreme bio ne samo provereni saradnik, već i naš ukućanin i nisam ni slutila da će se mešati u moj brak. Međutim, kasnije sam otkrio da je s Vesnom bio u vezi od listopada prošle godine (1985.) pa nadalje. U studenom sam donio tešku odluku da se rastanem od Vesne Zmijanac, nakon što sam saznao za njezine brojne nevjere. Bol koju sam doživio uistinu je počeo nakon završetka naše veze. Dijeleći ove detalje, nadam se da ću zatvoriti jedno izazovno poglavlje u svom životu. Početkom prosinca preselila sam se iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici. Kad sam se u siječnju vratio po svoje stvari, s iznenađenjem sam u stanu zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB-a, Vladu Jovanovića, kako stvara ugodnu atmosferu (u donjem rublju).

Moram reći da o njemu imam vrlo povoljno mišljenje kao o vrlo vještom propagandistu koji svojim svesrdnim zalaganjem može uvelike pridonijeti promociji pjevačica, poput Vesne Zmijanac. Tim Vesne Zmijanac predložio je da afirmaciju potraži kroz pjesme i sliku u kojoj oplakuje našu ‘nesretnu ljubav’. Iako ne vjerujem da je bilo zle namjere, Vesnina pristrana promocija preplavila je mjesto koje trenutno zovem domom. Kemiš je u otvorenom pismu izrazio frustraciju pojedincima koji su svim srcem povjerovali u ove manipulativne propagandne taktike, zbog kojih ga neprestano uznemiravaju i muče nemilosrdnim telefonskim pozivima i nagrđuju njegov životni prostor.

  • Ovo nemilosrdno maltretiranje poremetilo je njegovu sposobnost da vodi normalan život i miran rad. Zorica Brunclik, poznata pjevačica podrijetlom iz bivše Jugoslavije, rođena je 29. lipnja 1955. godine u Beogradu kao najstarija i jedina kći, s tri mlađa brata. Zbog brzog razvoda roditelja, djetinjstvo je proživjela u siromaštvu dok je s majkom živjela u Smederevu. S druge strane, uživala je u životu u izobilju dok je boravila kod očeve obitelji u Beogradu, zadovoljavajući svaku svoju želju. Njenog oca, slovačkog podrijetla, majka je namjerno spriječila da je viđa kad je krenula u školu, iz inata. Ne samo da je bila izvrsna učenica, već je bila i dobrodušne naravi i uvijek je bila spremna pomoći svojim prijateljima. Upravo ta osobina privukla je pažnju pjevača Bore Spužića Kvake, kojem je kćerka Zorica bila pratilja za domaći zadatak. Kvaka joj je savjetovao da nastavi glazbenu karijeru, a ne da se fokusira na pomaganje drugima. Uzevši k srcu njegov savjet, pratila ga je na popularnu beogradsku estradu, gdje ju je kao vokal angažirala grupa Plava zvezda braće Karić.

Gradeći svoju glazbenu karijeru, našla je vremena i završiti tečaj ikebane u Školi aranžiranja. Kasnije je upisala Ekonomski fakultet u Nišu. Sa 18 godina Zorica je postala majka kćerke Marije. Nažalost, djetetov otac odbio ju je oženiti zbog postojećeg angažmana, a na kraju je i njihovo dijete potpuno prestao viđati. Njezin prvi brak bio je s voditeljem orkestra s kojim je nastupala, harmonikašem Zoranom Tutićem. Zajedno su dobili sina Đorđa. Međutim, njihov brak je kratko trajao i brzo je završio razvodom. Nažalost, drugi brak s talentiranim harmonikašem Ljubom Kešeljem nije joj donio puno sreće. Iako je rodila kćerkicu Miljanu, suprug je nije htio prihvatiti kao svoju, što je dovelo do potpunog izostanka komunikacije između njih jer je Miljana imala samo šest godina.