Državni sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine i bivša žena političara Olivera Ivanovića – Milena Popović, već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Juriće, predsednikom Centra za nestalu i zlostavljanu decu, a njihova romansa ne prestaje da intrigira javnost. Čini se kao da su ih teške sudbine spojile, te su jedno u drugom pronašli utehu i razumevanje, a da su osećanja sve jača, Milena je pokazala i gestom. Naime, nedavno je Igor proslavio 50. rođendan, a njegova lepša polovina mu je pripremila iznenađenje u krugu najbližih. Osim večere za porodicu, rođendanske torte i dekoracije, Milena je slavljeniku uputila prelepu emotivnu poruku.”Srećan ti rođendan, radosti moja.
Hvala ti što si me oživeo. Voli te tvoja žena. Zauvek”, napisala je Milena. I dok Popovićevu imamo prlike da vidimo svakog dana, što zbog posla kojim se bavi, što zbog ljubavne priče koja je medijima interesantna, bivša supruga Igora Jurića, s druge strane, potpuno se povukla iz javnog života i o njenoj privatnosti se ne zna gotovo ništa.Iako je doživela najteži životni udarac, upamćena je kao neverovatana lavica, a svu svoju pažnju je usmerila ka ćerki Saški, koja koristi svaku priliku da na mrežama podeli momente koje provodi sa mamom.Tako joj je u avgustu i čestitala 50. rođendan, a mnogi su istakli da joj nikada ne bi dali te godine.
Prepoznatljiva po kratkoj kosi, Mirjana izgleda neverovatno mladoliko, te se mogu čuti opaske da je lepša nego ikada.Kada je modni ukus u putanju, čini se, da se veoma razlikuje. Milena, sa jedne strane, voli crne kombinacije koje začini nekim komadom garderobe u jarkoj boji. Takođe, čipka je vrlo zastupljena u njenom stajlingu, te neretko u prvi plan ističe bujno poprsje. Sa druge strane, Mirjana bira umnogome ležernji stil, preferira interesantne kombinacije kojima daje svoju autentičnost. Udobne farmerke, bele lagane pantalone, pastelne i svetle bluze i majice, kao i ležerne trenerke je ono u čemu je najčešće možemo videti na fotografijama.