11. marta nas je napustio velikan srpskog glumišta, Dragan Gaga Nikolić.

Gagina ostavština se proteže dalje od njegovih nezaboravnih nastupa, jer je prenio i mudre misli koje svakako vrijedi zapamtiti.

Čovek koji ne može da donese sreću onima oko sebe takođe nije u stanju da pronađe sreću u sebi.
Iako nikada nisam iskusio siromaštvo, našao sam se u stanju krajnje neimaštine. Važno je napomenuti da je nedostatak novca privremeno stanje, dok je siromaštvo način razmišljanja.
Moj ukus je nekonvencionalan. Privlače me pojedinci koji poseduju dubok osećaj duše.

 

Pojam da sam najbolji ili da posjedujem veličinu nikada mi nije pao na pamet. Čini mi se glupo imati ideju da neko može biti neko drugi osim njih samih.

Umjesto pribjegavanja javnim sredstvima poput novina, preporučljivo je dati prednost otvorenoj komunikaciji i tražiti intimnost kako bi se riješili bračni problemi i izbjegao razvod.

Iako možda ne pribjegavam povlačenju bilo koga za rukav, očekujem da ću se prema meni odnositi s istim nivoom poštovanja kao prema svojim kolegama.

Kako živim u istom susjedstvu kao i Romi, nemam pristrasnost prema društvenim razlikama na osnovu bogatstva, rase ili boje kože.

Evo i šta je Gaga mislio o Mileni:

Sa samo jednim pogledom, ona ima moć da izmeni ceo moj univerzum, a usamljenim osmehom ima sposobnost da mi osvetli ceo dan. Pa ipak, ljudi se i dalje pitaju zašto sam tako duboko zaljubljen u nju.

Moja ogromna želja da je imam dovela je do moje pobjede u osvajanju.

Kad sam se približio, učinilo mi se kao da je to bivša drugarica iz školskih dana, neko koga nisam vidio godinama, ili možda lokalna djevojka koju poznajem od djetinjstva. I upravo u tom aspektu leži njen pravi sjaj. Osvojila me svojom iskrenom i skromnom prirodom, uprkos tome što je već tada uživala u velikoj slavi.