Nemanja Stevanović je stupio na muzičku scenu 2007. godine kroz svoje upečatljivo učešće u prestižnoj muzičkoj emisiji “Zvezde Granda”. Njegov izgled je tada bio pravi vizuelni spektakl, kombinujući mladost, talenat i zavodljiv izgled. Ova kombinacija faktora je odmah rezultirala naglim porastom njegove popularnosti, pretvarajući ga u pravu zvijezdu, dok su njegove obožavateljice bile potpuno očarane.

Kroz protekle godine, izgled Nemanje Stevanovića doživio je značajne transformacije. U vrhuncu slave, bio je u romantičnoj vezi sa Milenom Ćeranić, zajedno se pojavljujući čak i u jednom rijaliti programu. Nažalost, čini se da je ova odluka imala neželjene posljedice na njegovu karijeru.

U određenom periodu, Nemanja je odlučio povući se iz javnog života i usredsrediti se na svoju porodicu, posebno na suprugu Jelenu i kćerku Mašu. Međutim, uprkos tome, nije potpuno napustio muzičku scenu, nego je istrajao u svojim umjetničkim poduhvatima. Pored toga, njegov izgled danas doživljava novu dimenziju, evoluirajući u skladu s vremenom.

Ne treba zaboraviti da se Nemanja Stevanović oženio ženom koju je primijetio tokom jednog od svojih nastupa. Odatle je proizašlo njihovo prvo dijete, šarmantna Maša. Jelena, njegova supruga, uvijek je zadržala niski profil, ne privlačeći pažnju svojim ponašanjem ili javnim aktivnostima. Ovo je samo jedan segment života ovog muzičkog talenta koji se neprekidno razvija i prilagođava novim životnim fazama.

Da se prisjetimo, Nemanja je pronašao ljubav na jednom od svojih nastupa i ubrzo se oženio Jelenom. Par je blagosloven dolaskom njihovog prvog deteta, Maše, dok je Jelena ostala dosledna svojoj diskretnoj prisutnosti, ne privlačeći pažnju javnosti svojim ponašanjem ili aktivnostima.