Jelena Karleuša dospela je na naslovnice pre sedamnaest godina kada su mediji objavili da ima novog romantičnog partnera. Nakon kratke veze sa biznismenom, pop zvijezda je pronašla ljubav sa mladim fudbalerom koji je igrao za francuski klub “Socho”.

 

 

Da bi situacija bila veća romantičnost, dotični fudbaler Duško Tošić bio je odani Jelenin navijač. Duško je u brojnim intervjuima iskazivao odlučnost da osvoji srce najljepše pjevačice u zemlji, a na oduševljenje svih u tome je i uspio. Učinio je mnogo pokušaja da je pridobi, uključujući slanje poruka, cvijeća i pozivnica za večeru. Jelena je odgovorila na jednu od njegovih poruka, što se u fudbalskom smislu smatra velikim uspehom. Dvije godine kasnije, razmijenili su zavjete i dobili dvije kćeri, zajedno savladavši mnoge prepreke i dokazavši da ljubav pobjeđuje sve. Fotografija iz godine kada su se prvi put upoznali, 2006., podijeljena je na društvenim mrežama prije nekoliko godina.

 

 

 

Jelena je bez odlaganja predstavila atraktivnog sportistu svojoj porodici uveče kada su oboje prepoznali njihovu čvrstu vezu. Glasine sugerišu da su se verili baš te noći, što ukazuje da je njihova ljubav bila mudar izbor. Jelena je iskoristila svaku priliku da otputuje u Francusku, gde je igrao Tošić, da pogleda njegove utakmice. Čak i za kratku posetu, lako mu je bilo da svrati u Beograd da vidi slavnog muzičara. Obično biram partnere, ali sa Duškom je bilo drugačije. Neumorno me je progonio i na kraju me osvojio. Kasnije sam od njegovih prijatelja saznao da sam ja bila njegova doživotna želja; cijelu svoju sobu je ukrasio mojim posterima kao dijete. Na kraju je dobio šta je želeo, otkrila je Karleuša u intervjuu, prenosi Hello! portal.