Majka troje dece, Kristi Bortoft (49), koja je pronađena bez svesti na svom kauču, podelila je svoje izuzetno iskustvo nakon što je tvrdila da je bila “mrtva” tokom 40 minuta pre nego što su je lekari uspeli oživeti, piše The Sun.Kristi se seća trenutka kada se spremala za izlazak sa svojim tadašnjim dečkom 29. januara 2021. godine, dok je njen otac bio u kuhinji i brinuo o njenim sinovima. Međutim, kada je njen otac ušao u dnevnu sobu, zatekao ju je kako leži bez svesti.

Kristi tvrdi da je prošla kroz iskustvo kliničke smrti tokom 40 minuta dok su lekari pokušavali da je ožive. Kada ju je njen otac pronašao, njene oči su bile otvorene, ali nije davala znakove svesti, a po telu su se pojavile čudne mrlje.

Transportovana je hitnom pomoći u bolnicu, gde su lekari obavestili porodicu da ima svega 6% šanse da preživi. Kristi je stavljenja u indukovanu komu, dok su članovi porodice nadali se najboljem.Tokom vremena provedenog u komi, Kristi je doživela neobično iskustvo. Gataru i vidovnjakinju kontaktirala je njena sestra, koja je tvrdila da vidi Kristin duh u hodniku.

Dok je bila u komi, Kristi je, prema svojim rečima, komunicirala s prijateljicom vidovnjakinjom, kojoj je opisivala svoje duhovno iskustvo. U jednom trenutku, dok je ležala u bolnici, gatara joj je rekla da se vrati u svoje telo, uprkos njenom prvobitnom osećaju da se telo raspada.Njen verenik je organizovao grupnu molitvu za nju, a kada je probuđena iz kome, Kristi je tvrdila da je znala tačno šta treba da uradi kako bi ozdravila. Tvrdi da se setila svoje svrhe i da smo ovde kako bismo se probudili, rasli i pročistili svoje vibracije.

Nakon ovog izuzetnog iskustva, Stu, Kristijev verenik, zaprosio ju je, ispunivši svoje obećanje. Kristi deli svoju priču kako bi inspirisala i delila poruku nade i zahvalnosti nakon što je preživela kritičan trenutak u svom životu.