Astrologija vezana za horoskopski znak Rak. Ljubav : Tijekom prvih deset dana veljače, vaše emocionalne veze obično ostaju relativno stabilne. Iako povremeno može biti manjih kolebanja i trenutaka nervoze, sve u svemu, čini se da je sve na svom mjestu. Međutim, s mladim Mjesecom u Vodenjaku, koji upravlja vašim područjem transformacija i prijelaza, ovaj osjećaj mira postupno će se povući u drugi plan. Vi i vaš partner proživjet ćete različite faze zajedno – neke ispunjene brzim razvojem događaja i zajedničkom težnjom za različitim ciljevima, dok su druge obilježene sukobljenim obvezama koje vas vuku u različitim smjerovima, čineći izazovom pronaći kvalitetno vrijeme jedno za drugo. Rakovi slobodnog duha, ovo je razdoblje obilježeno ugodnim trenucima, društvenim interakcijama, zanimljivim aktivnostima, pa čak i flertom. Međutim, kada je u pitanju uspostavljanje stabilnih i trajnih romantičnih veza, to bi se moglo pokazati prilično izazovnim.

Posao : U mjesecu veljači bit će potreban vaš nepodijeljeni fokus na području posla. Kako prođe prvih deset dana, doći će vam dopadljivi poslovni prijedlozi, koji će možda čak dovesti do opipljivog sporazuma ili financijski isplativog projekta. Unatoč tome, ostatak veljače predstavljat će brojne komplikacije vezane uz odgovornosti, interakcije s kolegama i papirologiju. Događaji će se odvijati brzo, a svakodnevne promjene postaju norma. Za one koji surađuju sa stranim državama, poslovna putovanja i prednosti mogu biti na pomolu.

Zdravlje : Ključno je ne prekoračiti svoje fizičke granice i izbjeći guranje tijela do točke iscrpljenosti. Neophodno je razviti zdravije navike u pogledu prehrane, spavanja i opuštanja, kao i povećati razinu tjelesne aktivnosti.

Astrologija za horoskopski znak Djevica. Ljubav : Tijekom prvih deset dana veljače emotivni odnosi ostaju stabilni i mirni. Štoviše, ovo razdoblje omogućuje stvaranje budućih planova i produbljivanje intimnosti i povjerenja unutar veze. Međutim, kako se prva dekada veljače bliži kraju, počinje nova faza koja zahtijeva povećanu pozornost prema drugim aspektima života kao što su posao i obitelj. Posljedično, i vi i vaš partner ćete imati manje vremena (i strpljenja) u odnosu na prije. Tijekom tog vremena prirodno je doživjeti osjećaje nervoze i nestrpljenja, posebno kada se čini da vaša voljena osoba ne prati vaš tempo ili ne reagira na način na koji ste očekivali. Zbog toga može doći do povremenih iskrenja i napetosti. Važno je izbjegavati pritisak na partnera ili nametanje svojih želja. Upamtite, oboje ste zajedno u vezi. Za Djevice koje cijene svoju slobodu, ovo razdoblje predstavlja priliku za druženje, odmak od rutine, flert, upuštanje u avanture, pa čak i upuštanje u tajnu aferu.

Posao : Mjesec koji je pred Djevicama ispunjen je brojnim obvezama i poslovnim angažmanima, što ga čini dinamičnim i složenim razdobljem koje zahtijeva predanost i odgovornost prema poslu. Dodatno, potrebna je kreativnost i inovativna idejna rješenja. Postoji mogućnost reorganizacije ili značajnih promjena u strukturi rada za neke pojedince, što u početku možda neće biti dobro prihvaćeno. No, moći će se prilagoditi i prihvatiti nove metode funkcioniranja. U svakodnevnom radnom životu iu odnosima s kolegama i suradnicima često se mogu pojaviti izazovi.

Zdravlje : Kako biste iskusili bolji osjećaj dobrobiti, bitno je prilagoditi svoje dnevne rutine. Ključno je osigurati da su vaše navike vezane uz prehranu, odmor i tjelesnu aktivnost primjerene. Vrijedno je napomenuti da se može pojaviti povećana razina stresa, osobito među starijim osobama, koje se također mogu susresti s problemima povezanim s krvnim tlakom.

Područje astrologije Škorpiona. Ljubav : Tijekom većeg dijela veljače fokus će vam biti usmjeren na obitelj i dom. Ovo razdoblje može uključivati ​​različite događaje kao što su proslave, mala poboljšanja doma i sudjelovanje vještih majstora. Neki pojedinci možda započinju novo poglavlje sa svojim partnerom, dok će drugima možda prioritet biti briga za roditelje ili mlađe članove obitelji. Osim toga, bit će onih koji jednostavno žele stvoriti ugodno i intimno okruženje unutar granica svog dragog prebivališta uz svog voljenog suputnika. Naravno, neki pojedinci mogu biti iritirani obiteljskim sektorom, uključujući i partnera, što rezultira povremenim napetostima i nesuglasicama unutar kuće. Međutim, s obzirom na stabilnost koju vi i vaš partner pokazujete kao par, uvjeren sam da ćete se nositi s ovim manjim izazovima i u potpunosti prihvatiti pozitivne aspekte. Za one koji su slobodni, početak veljače predstavlja povoljnu priliku za nove ljubavne veze, dok bi ostatak mjeseca mogao donijeti oživljavanje prošlih veza i draž starih ljubavi.

Posao : U prvom dijelu mjeseca možete očekivati ​​visoku razinu aktivnosti i dinamike, popraćene povoljnim financijskim okolnostima. Što se tiče drugog dijela mjeseca, veliki uspjeh doživjet će Škorpioni koji se bave privatnim poslovima, kreativnim pothvatima, idejnim radom ili IT sektorom. Za druge je pravo vrijeme za provedbu potrebnih promjena kako bi se osigurala optimalna funkcionalnost i ispunjavanje svih obveza. Odvojite trenutak da razmislite o područjima gdje se mogu poboljšati vaše poslovne prakse ili odnosi s kolegama. Ključno je poboljšati organizaciju i preuzeti veću odgovornost u kretanju naprijed.

Zdravlje : Doživljaj povišene razine stresa može utjecati i na naš imunološki sustav i na opću dobrobit. Ključno je prepoznati svoje granice i dati prednost trenucima odmora i pomlađivanja. Vrijedno je napomenuti da pojedinci također mogu osjetiti meteoropatske simptome i promjene krvnog tlaka zbog ovih okolnosti.