U zadivljujućim memoarima pod naslovom “Ovo sam ja” Aca Lukas je neustrašivo ogolio svoju dušu, udubljujući se u dubinu svog ličnog puta pre nekoliko godina. Na njenim stranicama, Lukas ne samo da je dijelio zadivljujuće anegdote, već je otkrio i zamršenu tapiseriju svog ljubavnog života, prepričavajući strastvene afere i burne susrete sa svojim najznačajnijim ljubavnim interesom, Sonjom Vuksanović.

Poznata po svojoj otvorenoj prirodi, Sonja je neustrašivo iznosila svoja razmišljanja i mišljenja o svakom aspektu Acinog života koje je odlučio da iznese u javnost. Prema Lukasu, Sonjine optužbe protiv njega su se sastojale od neverstva u vezi sa “Zvezda Grand kapom”, što joj je izazvalo ogromnu emocionalnu nevolju.

Nakon iznošenja ovih otkrića u javnost, Vuksanovićeva je otvoreno izrazila čuđenje pojedinim detaljima iznesenim u knjizi. Osim toga, direktno se osvrnula na tvrdnje da joj je Lukas bio nevjeran sa Anom Sević. Moja pažnja nikada nije bila usmerena na Acine postupke ili izjave i ta nezainteresovanost traje već duže vreme. Ipak, ono što izaziva moju radoznalost je činjenica da on nastavlja da održava komunikaciju sa mnom.

Štaviše, kada je riječ o Ani Sević ili bilo kojoj drugoj glumici koja je možda bila uključena u njegov život, nemam nikakvog interesa ili ulaganja u njihove lične poslove. Odavno sam prešao sa te teme i sasvim je retko da je Aca spreman da o tome otvoreno razgovara. Smatram da je zbunjujuće zašto bi uključio nešto u svoju knjigu o čemu nije voljan dalje da govori. Da budem jasan, nijedna žena nije igrala ulogu u kraju mog braka.