Poznata po svom talentu i zadivljujućoj prisutnosti, Ana Sević vrlo je hvaljena srpska pjevačica i voditeljica u pop-folk žanru. Svoj uspon u zvijezde može pratiti zapaženim sudjelovanjem u cijenjenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. U to vrijeme su joj se putevi ukrstili s Darkom Lazićem, za kojeg se kasnije udala, a zajedno su u svoj život dočekali prelijepu kćer. Ana Sević, koja živi u slikovitom beogradskom naselju Košutnjak, smatra se jednom od najljepših žena u svijetu pop glazbe.

Od 2011. godine Ana je istaknuta figura domaće glazbene scene, privlačeći značajnu pozornost javnosti svojim privatnim životom. Godine 2013. uplovila je u romantičnu vezu s pet godina mlađim kolegom Darkom Lazićem. Njihova je veza brzo napredovala, dovevši ih do suživota i konačnog vjenčanja na tajnoj ceremoniji koju su organizirali njihovi kumovi, Andrea i Saša Popović. Ljeto 2014. godine obilježilo je novo poglavlje u njihovim životima rođenjem kćeri Lorene. Zbog ovog radosnog događaja Ana je uzela privremenu pauzu od svojih pjevačkih i voditeljskih obaveza.

Pjevačica se u trudnoći udebljala desetak kilograma, ali se nedugo nakon poroda vrlo brzo vratila na svoj stas prije trudnoće. Anina predanost održavanju dobrog zdravlja i kondicije također je utjecala na njezinog supruga, koji je krenuo na put treniranja i usvajanja zdravije prehrane, što je rezultiralo impresivnim gubitkom težine od 25 kilograma. No, njihovoj bračnoj sreći došao je kraj početkom 2018. godine kada su Ana i Darko donijeli tešku odluku o raskidu braka. Pjevačica je u jednom intervjuu otkrila da su papiri za razvod braka ostali nepotpisani jer nisu uspjeli postići dogovor oko skrbništva nad voljenom kćeri.

Izražavajući snažnu želju da ima zakonsko pravo provoditi vrijeme s Lorenom i aktivno sudjelovati u njezinom odgoju, priznao je važnost davanja ovih privilegija. Nakon službenog razvoda u svibnju 2019. uspjeli su se dogovoriti oko skrbništva nad kćeri. U siječnju 2018. Ana je započela romantičnu vezu s Danijelom Nedeljković koja je nažalost prekinuta u listopadu 2019. No, nedugo nakon toga uspjeli su se pomiriti te su u prosincu 2020. Ana i Danijela radosno dočekale kćerkicu Senu.

Na privatnoj ceremoniji kojoj je nazočilo dvadesetak najbližih članova obitelji i prijatelja, Ana i Danijela u tajnosti su izmijenile zavjete u crkvi i pred matičarem u lipnju 2021. Pjevačica je tijekom intervjua ispričala da je odlučila uzeti njegovo prezime, iako je mediji još uvijek nazivaju Anom Sević. Osim toga, napomenula je da su istog dana krstili i svoju kćer Senu. Na drugom vjenčanju Darka Lazića najviše pažnje okupljenih izazvala je njegova bivša supruga. Ana Sević i Darko Lazić već su bili u braku i imaju kćer Lorenu, no unatoč povijesti uspješno održavaju dobar odnos.

Njezin neočekivani dolazak zatekao je javnost, no ona tvrdi da joj je dolazak na vjenčanje bivšeg supruga bila redovita pojava. Ana je pojasnila da njezino prisustvo na Darkovom vjenčanju ne čudi jer su prije ljubavne veze bili prijatelji. Sve je uvjeravala da će uvijek biti tu na njegovim vjenčanjima, no nakon ovog događaja odlučno je izjavila da će to biti njezino posljednje pojavljivanje. Istakla je da je dosta i izrazila nadu da se Darko više neće vezati. Ana je priznala da iako je njihova emocionalna veza prekinuta, određene okolnosti još uvijek postoje. Povratak na pozornicu na kojoj je započeo njezin put i na kojoj je proživjela nevjerojatne godine kao natjecateljica i voditeljica neizmjerna je čast i privilegija. Ana, koja je otkrila da prima mjesečnu platu od pet hiljada eura, izrazila je silne emocije i priznala da ovu priliku jednostavno nije mogla odbiti, posebno imajući u vidu jaku emotivnu vezanost za “Zvezde Granda”.