Aleksandra Prijović, poznata ličnost u industriji zabave, nedavno se prepustila nabavci potpuno novog, najsavremenijeg luksuznog četvorotočkaša kako bi obogatila svoju ionako impresivnu kolekciju vozila. Na svoju radost, odlučila se za elegantan i primamljiv crni BMW, izuzetan automobil poznat po svojoj eleganciji i sofisticiranosti. Ovo vrhunsko vozilo, sa zapanjujućom tržišnom vrednošću koja prelazi pozamašnu sumu od 150.000 evra, svedoči o Prijovićevom besprekornom ukusu i pronicljivom oku za raskoš. Pevačica je nedavno debitovala u automobilu, koji se zadesio prilikom proslave rođendana ćerke njenog kuma Ace Pejovića.

Tokom svog života, Priya je uvijek pridavala veliku važnost vožnji automobila koji je siguran i brz. Upravo zbog toga je marljivo tragala za modelom koji bi joj pružio osjećaj sigurnosti kad god krene na put sa automobilom svog sina. Još jednom, nije štedjela trošak u sticanju svog novog vrijednog posjeda. Očigledno je da BMW zauzima posebno mjesto u njenom srcu jer je to njen omiljeni automobilski brend.

Naime, njeno prethodno vozilo, bijelo, također je bilo iste marke, a 2020. godine uložila je vrtoglavih 130.000 eura kako bi ga nazvala svojim. Vrijedi spomenuti da su u prošlosti mediji pisali da je ona nabavljala usluge ličnog šofera isključivo za svoje potpuno novo vozilo BMW X6. Priya je nedavno preuzela usluge ličnog šofera koji ne samo da će se pobrinuti za njene potrebe za prevozom, već će biti odgovoran i da je prevozi okolo kada krene na svoje predstojeće nastupe.

Rijetka je pojava vidjeti Priju kako sama vozi svoj potpuno novi džip, jer je izrazila prezir prema stresu koji je povezan sa boravkom za volanom. U pokušaju da ublaži ovaj teret, odlučila je da angažuje posvećenog vozača, otkrio je neotkriveni izvor medijima. Aleksandra je oduvek davala prednost bezbednosti i brzini automobila koji vozi.