Milić Vukašinović, poznati roker, nedavno je ponovo hospitaliziran zbog respiratornih problema nakon hitnih operacija u Urgentnom centru. Najavio je da je konzilij utvrdio da je stent neophodan. Otpušten je i bit će na kućnom liječenju te nema potrebe za daljnjim operativnim zahvatom, međutim, tu su se pojavili i problemi finansijske prirode. Vukašinović je u društvenim mrežama podijelio kako mi se tijekom zdravstvenih problema obratio i ponudio pomoć folk pjevaču Acu Pejoviću.

Imao sam privilegiju susresti čovjeka čiji karakter i principi nadilaze njegova impresivna postignuća u glazbenoj industriji. Aco Pejović je renomirani umjetnik narodne glazbe, kojeg nikad nisam osobno upoznao. Čuli smo se samo jednim telefonom, kada sam mu preko Vibere poslala dvije pjesme da presluša. Međutim, kada je počela moja bolest, obratio se mojoj ženi Suzani i uvjerio je da će mi pružiti svu potrebnu pomoć, bilo financijsku ili neku drugu, kako bih pomogao mom oporavku.

Suzana je dobila njegov broj telefona za sve daljnje upite te ga je odmah nazvala. Kao rezultat njegove ljubazne ponude, dva stenta su mi ugrađena u krvne žile srca, a moja supruga i smo zauvijek zahvalni na njegovoj velikodušnosti.

Prava ljudska vrijednost i veličina Milića Vukašinovića gotovo je izgubljena, kaže Milićeva izjava “Do groba zahvalni Suzani i Miliću Vukašinoviću”. Nedavno je Milić hitno operirao nogu u Urgentnom centru, gdje mu je čak prijetila amputacija, a u međuvremenu je hitno vraćen na Odjel opće intenzivne njege Urgentnog centra zbog problema s disanjem. Za njega je održana sjednica vijeća na kojoj je roker objavio da je dogovorena ugradnja stenta koji će mu pomoći oslabljenom srcu izazvanom komplikacijama narušenog zdravlja.