Korisnici Instagrama trenutno raspravljaju o stanju Sanje Marinković. Sanja Marinković u zapaženom otkriću govori o svojoj osobnoj borbi s bolešću, pozivajući druge da ne čekaju da se i sami nađu u sličnoj situaciji. Ovo je prvi put da je njezino zdravlje prepoznato kao ranjivost.

  • Posvetivši se treninzima od malih nogu, voditeljica svaki dan marljivo posvećuje nekoliko sati vježbanju, uz održavanje pomno uravnotežene i rigorozne prehrane; pa su njezini pratitelji na Instagramu ostali iskreno zatečeni kada je danas otkrila da se razboljela. Sanja trenutno uživa na odmoru, točnije u Španjolskoj kod svoje sestre. Nedavno su krenuli na putovanje na živahni otok Ibizu.

Jednim selfiejem ovjekovječila je trenutak čiste radosti, zauvijek urezavši u sjećanje slikoviti krajolik i prizor, okićena u kupaćem kostimu, dok je na dnu ispisivala svoje misli. Ključno je dati prednost odmoru kada nastupi umor, umjesto čekanja da bolest postane neizbježna. Uzmimo svoje vlastito iskustvo, na primjer. Pažljivim pregledom objave postaje vidljivo da je dobrobit Sanje Marinković ugrožena zbog nepoznatih okolnosti.

  • Voditeljica se suzdržala od bilo kakvih dodatnih informacija, ostavivši nas u neznanju je li uzrok njezina nedolaska fizička iscrpljenost i bolest ili psihičke prirode. Bez obzira na temeljni razlog, očito je da ona upravlja situacijom s izvanrednom pribranošću. Sanjina velika i nepokolebljiva potpora obitelji nadaleko je poznata i priznata.

U nekim od najizazovnijih životnih trenutaka podršku su joj pružali brat, šogorica, sestra, bivši suprug Aleksandar Uhrin i sin Starhinja, koji su imali presudnu ulogu u prevladavanju tih prepreka. Za Sanju Marinković, poznatu srbijansku novinarku i televizijsku voditeljicu, uvriježeno je mišljenje da posjeduje sposobnost da bez napora prevlada sve trenutne prepreke, bez obzira na njihovu težinu ili prividnu nepremostivost.

  • Rođena 2. ožujka 1974. godine u Beogradu, Sanja je najpoznatija po izuzetnom radu u popularnoj televizijskoj emisiji “Magazin In”, koju uređuje i vodi na televiziji “Pink”. Od 2011. godine u sretnom je braku s urednikom i redateljem Aleksandrom Uhrinom, a zajedno imaju sina Strahinju. Sanjina karijera započela je 1966. godine na Radio-televiziji Srbije, gdje je dala vrijedne priloge u raznim informativnim i zabavnim emisijama, te kao voditeljica Jutarnjeg programa.

Kasnije je prešla na kanal “YU info”, gdje je vješto osmislila, uređivala i vodila vrlo zapaženu emisiju “Magazin IN”. Potom se upustila u angažman na televiziji “Politika”, da bi u svibnju 2000. svoje mjesto našla na televiziji “Pink”, gdje od tada vodi vlastitu emisiju. Vrijedi napomenuti da je “Magazin IN” jedna od najgledanijih emisija u regiji. Sanja je u svom studiju imala privilegiju intervjuirati brojne poznate ličnosti iz svijeta sporta, glume, glazbe, novinarstva, politike i šire.

  • Osim toga, publika bi je mogla prepoznati i kao gledateljicu omiljenih serija “Sve za ljubav” i “Bračni sudac”. Renomirana autorica Sanja Marinković izdala je dvije pronicljive knjige: “Moja tajna: ljubav, tjelovježba, kuhanje” i “Moja mjera sreće”. Ove knjige služe kao praktični vodiči za postizanje ispunjenog i uspješnog života. U svojoj posljednjoj objavi Sanja vješto spaja svoja osobna iskustva s anegdotama svojih sugovornika.

Ove priče dotiču se različitih aspekata života, uključujući ljubav, sreću, brak, roditeljstvo itd. Uz cijenjenu kolegicu Vesnu Dedić, Sanja vodi i radionicu “Office”. Ova radionica pruža platformu za iskusne novinarke da prenesu svoju mudrost i znanje stečeno kroz godine iskustva na tom polju mlađoj generaciji. Sanja Marinković rođena je u Beogradu 1974. godine, a školovala se u rodnom gradu, završivši osnovnu školu i 12. razred srednje škole.