U današnje vrijeme postoji značajan broj djece koja se odgajaju bez prisustva roditelja. Brojni su objekti namijenjeni smještaju djece bez roditeljske skrbi, što mnoge pojedince navodi na pitanje kako roditelj može napustiti svoje dijete, čak iu ranoj dobi djetinjstva. Prije nego što sam uopće došao na ovaj svijet, otac me je već napustio.

  • Znatiželja me natjerala da se od majke raspitam o njegovom identitetu, ali je ona šutjela, ostavljajući me da preko drugih otkrijem istinu. Bio je to obeshrabrujući susret kad smo se ukrstili u gradu, jer se prema meni ponašao kao prema potpunom strancu. Dubina njegove ravnodušnosti postala je bolno očigledna kad sam se razboljela i prije dvije godine našla prikovana za bolnički krevet, a on je bezosjećajno izrazio svoju nebrigu.

Moja je majka zatrudnjela s njim dok je on već bio oženjen i imao dva sina, što je činjenica koja dodatno oslikava njegovo zanemarivanje odgovornosti. I nakon tri desetljeća moja majka i on održavaju snažnu vezu. Za vrijeme njihovih privatnih druženja majka bi me ostavljala i upućivala da obavijestim baku da je otišla posjetiti prijateljicu.

  • Osjećam grižnju savjesti što imam roditelje poput njih, jer nitko ne bi trebao trpjeti takve okolnosti. Dodatna priča za uživanje: Razvod Harrisa i Meline Džinović već je nekoliko tjedana tema o kojoj se najviše pričalo u emisiji, a koji je označio kraj njihove 22-godišnje veze. Nedavno je pjevač progovorio o detaljima raspada braka s modnom dizajnericom.

Suprotno uvriježenom mišljenju, zapravo ga je Melina odlučila ostaviti, a on vjeruje da ona zna razloge svoje odluke. Osvrćući se na prošlost, Harris je rekao da bi mu ovo bio nevjerojatan izazov prije godinu i pol dana kada mu se obitelj raspadala. Svi su živjeli zajedno, ali Melina je bila ta koja je odlučila otići, ostavljajući Harrisu da se nosi s posljedicama.

  • Svoja razmišljanja iznio je na pomalo nekonvencionalan način, usporedivši situaciju s rezanjem štruce kruha i slaganjem u prvobitno stanje. Ova otkrića zabilježile su kamere Una TV, omogućivši gledateljima da se iz prve ruke uvjere u Harisovu iskrenost. U nedavnom preokretu događaja, Harris je donio odluku konačno progovoriti o okolnostima njihovog razvoda. Harris je bio taj koji je ostao, nesvjestan bilo kakvog nedjela, kako je rekao medijima.

Ovo je prvi put da je otvoreno podijelio razloge raspada braka s Melinom, nekoliko godina mlađom modnom dizajnericom u dobi od 30 godina. Vrijedi napomenuti da su se putevi Harrisa i Meline prvi put susreli 2003. godine. Nakon što ju je ugledao u jednom sarajevskom kafiću, uzrujan je trajao sve dok nije nabavio njezine kontakt podatke. Prema izvorima, Melina Zinović, bivša supruga Harisa Zinovića, već je šest mjeseci u vezi s dvije godine starijim srpskim poduzetnikom.

  • “Svima je bilo očito da je brak Meline i Harrisa odavno izgubio sjaj, a razvod je bio na pomolu. Unatoč tome što se njihov odnos pogoršao znatno prije njezina odlaska iz obiteljske kuće, uspjela je sakriti istinu. Katalizator njezina odlaska je muškarca s kojim se susrela prošle godine”, otkrio je doušnik za Alo.rs. Međutim, njegovo djelovanje tu nije završilo.

Osoba s kojom je uspostavila novu emotivnu vezu postala je jedna od najtraženijih osoba u javnosti. Potrudili su se da zajedno provedu svaki raspoloživi trenutak, a on ju je počastio raskošnim darovima i nepodijeljenom pažnjom, izazivajući u njoj osjećaj mladenačke zaljubljenosti.

  • S obzirom na važnost njegove profesije i želju da sačuvaju svoj ugled, zajednički su se dogovorili da svoju vezu taje koliko god znaju. Njihov bliski krug prijatelja izražavao je veliko veselje zbog njihove veze i često šaljivo primjećivao da je napokon pronašao odgovarajuću partnericu. Izvor, koji je naveo i da su se prvi put sreli u njegovom raskošnom stanu, iznio je ove detalje.