Cecin zet, Nemanja Gudelj, od prvog dana je bio omiljeni član porodice Ražnatović. Sada ga svi vole još više jer su se Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj venčali i pred matičarem. Podsećamo, Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su organizovali tajno građansko venčanje u vili na Dedinju, prisustvujući samo najbližima.

U vili na Dedinju, par je organizovao intimno građansko venčanje i priredio slavlje za najuži krug najbližih prijatelja i porodice. Na društvenim mrežama su objavili fotografije sa te emotivne ceremonije. Mladenci nisu skidali osmehe sa lica, a njihovi prijatelji i porodica delili su njihovu sreću.

„Gospodin i gospođa Gudelj,” napisao je fudbaler u opisu fotografija na svom Instagram profilu. Na jednoj od fotografija, Anastasija i Nemanja su ukrstili čaše i ispili šampanjac, što je posebno privuklo pažnju svih njihovih pratilaca.

Ceca je pozirala sa mladencima, želeći im sreću, dok je njen sin Veljko objavio fotografiju sa svojom porodicom uz poruku: „Dobrodošao u familiju, zete!” Veljko je takođe pokazao koliko je ponosan na svoju sestru i njenog izabranika.

Anastasija Ražnatović je prošle godine prošla kroz težak period kada je izgubila bebu zbog iznenadnih komplikacija. Iako retko govori o toj temi u javnosti, Anastasija se raduje kada neko iz njenog okruženja dobije prinovu. Sada, kada su se zvanično venčali, mnogi očekuju da će Anastasija i Nemanja Gudelj uskoro dobiti bebu.

Takođe, nije slučajno što su Gudelj i Anastasija odabrali utorak za svoje venčanje, jer taj dan simbolizuje zdravlje, što je za njih izuzetno važno. Njihova ceremonija je bila puna emocija, ljubavi i nade za budućnost, a porodica Ražnatović je s radošću prihvatila Nemanju kao svog novog člana.

Anastasija Ražnatović rođena je 25. maja 1998. godine u Beogradu, Srbija. Ona je ćerka poznate folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića Arkana, vođe paravojne formacije i kontroverzne ličnosti. Anastasija ima starijeg brata, Veljka Ražnatovića. Porodica Ražnatović je poznata po svojoj publicitetu i dugoj tradiciji u svetu zabave i politike.

Anastasija je završila osnovnu školu i gimnaziju u Beogradu. Tokom svog obrazovanja, pokazivala je interesovanje za umetnost, posebno za muziku i modu. Uprkos slavi svoje majke, Anastasija je pokušala da održi balans između javnog i privatnog života.
Anastasija je svoju muzičku karijeru započela 2018. godine, kada je izdala svoj prvi singl “Savršen par”. Pesma je brzo stekla popularnost i pokazala je Anastasijin muzički talenat. Nastavila je sa izdavanjem nekoliko uspešnih singlova, uključujući “Rane”, “Heroina” i “Volim te”.Anastasija je takođe uključena u različite humanitarne aktivnosti, često sarađujući sa organizacijama koje pomažu deci i mladima. Njen rad u filantropiji je često inspirisan majčinim primerom, koja je takođe poznata po svom humanitarnom radu.

Osim muzike, Anastasija je pokazala interesovanje za modu i često je prisutna na modnim događajima i revijama. Njena elegantna i sofisticirana pojava često privlači pažnju medija.Anastasija Ražnatović je mlada žena koja uspešno gradi svoju karijeru u muzici i modi, dok istovremeno održava snažne porodične vrednosti i privatni život. Njena priča je priča o talentu, otpornosti i ljubavi, i ona nastavlja da bude inspiracija mnogima u Srbiji i šire.