Dubravka Cetinski, supruga popularnog rovinjskog pevača Tonija Cetinskog, prvi put je pred kamerama govorila o traumatičnom iskustvu moždanog udara koji je doživela 2019. godine. U emotivnom intervjuu za emisiju IN Magazin, Dubravka je podelila svoju borbu s posledicama ovog ozbiljnog zdravstvenog stanja. Sve se dogodilo u njihovom domu, kada joj se oduzela desna strana tela i pala je na pod. Srećom, njen suprug Toni je ostao priseban i brzom reakcijom joj je spasao život.

  • Dubravka je ispričala da je dva dana pre moždanog udara osećala trnce koje je zanemarila. Trećeg dana, desna ruka i noga su joj se oduzele, počele su da se grče, i samo je pala. Toni je čuo njen vrisak i video kako se trese na terasi, jer se njen moždani udar manifestovao kao “grand mal”, najteži oblik epilepsije. On je odmah pozvao hitnu pomoć i bio uz nju sve vreme, misleći u jednom trenutku da je izgubio kada je Dubravka duboko izdahnula. Međutim, to je bio znak da se stanje smiruje, a Dubravka je nakon toga polako došla k sebi.

Hitna pomoć je stigla na vreme i Dubravka je prevezena u bolnicu u Rijeci, gde je dobila potrebnu medicinsku negu. U početku joj je bilo vrlo teško, jer je strah bio njen najveći neprijatelj. Podrška najmilijih, posebno njene majke, supruga Tonija i ostatka porodice, bila je ključna u njenom oporavku. Stalno je razmišljala o mogućnosti ponovnog udara, ali je jednog dana odlučila da se suoči sa strahom i krene napred.

  • Njena kuma Giorgia Palić i Alan Hržica poslali su sveštenika da joj pruži bolesničko pomazanje dok je bila u bolnici, što joj je mnogo značilo. Nakon oporavka, Dubravka je počela da volontira u isusovačkom samostanu u Opatiji, gde pronalazi mir i jača svoju veru. Na svom Instagram profilu napisala je da su ona i Toni sada izjednačeni 1:1, jer joj je on spasio život.

Toni Cetinski je izjavio da je Dubravka promenila njegov život nabolje i da je zahvalan što je sa njom. Dubravka je istakla koliko joj Toni znači, opisujući ga kao centar svog sveta. Njihova ljubav je jaka, a ove godine proslavljaju deset godina braka. Nakon oporavka, Dubravka je izrazila zahvalnost svim “anđelima čuvarima” i medicinskom osoblju KBC-a Rijeka, poručujući da je ono što nas ne ubije, zapravo ojača.

Toni Cetinski je jedan od najpopularnijih i najomiljenijih pevača iz Hrvatske, poznat po svom izvanrednom glasu i emotivnim nastupima. Rođen je 31. maja 1969. godine u Puli. Njegova muzička karijera počela je još u mladosti, inspirisana porodičnom tradicijom jer je i njegov otac, Mirko Cetinski, bio poznati pevač. Toni je od malih nogu pokazivao izuzetan talenat za muziku, što ga je ubrzo dovelo do velike popularnosti.

Toni je svoju profesionalnu muzičku karijeru započeo sredinom 80-ih godina, ali je pravi proboj na sceni napravio početkom 90-ih. Jedan od njegovih prvih hitova bio je “23. prosinac,” koji mu je donio široku prepoznatljivost. Njegov emotivan pristup muzici i sposobnost da prenese duboke osećaje kroz pesme osvojili su srca mnogih. Tokom karijere, Toni je objavio mnoge hitove koji su postali klasici hrvatske pop muzike, uključujući pesme kao što su “Nek’ ti bude ljubav sva,” “Umirem 100 puta dnevno,” “Kad žena zavoli,” i “Blago onom ko te ima.” Njegove balade često dotiču teme ljubavi, bola i nade, što ga čini posebno bliskim publici koja se lako može povezati s njegovim tekstovima.

Toni je poznat po svojim izvanrednim koncertima, gde pokazuje neverovatnu energiju i strast prema muzici. Njegovi nastupi su uvek ispunjeni emocijama, a publika uživa u svakom trenutku. Tokom godina, sarađivao je s mnogim poznatim muzičarima i producentima, što je dodatno obogatilo njegov muzički opus. Osim muzičke karijere, Toni je poznat i po svojoj posvećenosti porodici. Oženjen je Dubravkom Cetinski, koja je takođe postala poznata nakon što je otvoreno govorila o svom iskustvu s moždanim udarom i oporavkom. Njihov brak je primer ljubavi i podrške, a Toni često ističe koliko mu znači podrška njegove supruge.

Toni je tokom svoje karijere osvojio brojne nagrade i priznanja za svoj doprinos muzici. Njegov rad je prepoznat ne samo u Hrvatskoj već i širom regiona. Bez obzira na izazove i promene na muzičkoj sceni, Toni Cetinski ostaje jedan od najcenjenijih i najvoljenijih izvođača, čija muzika nastavlja da inspiriše i povezuje ljude.