Aleksandra Prijović je na jednom od svojih koncerata otkrila taj zasad nepoznati podatak. Čuvena pjesma “Sve po starom” u izvedbi Aleksandre Prijović inicijalno je nastala za bend Lexington, a glazbu i tekst potpisuje pjevačičin suprug Filip Živojinović. Naime, Filip je imao namjeru da pjevač pjesme bude Bojan Vasković, ali do tog dogovora u konačnici nije došlo.

  • Aleksandra Prijović je na jednom od svojih koncerata razotkrila ovu skrivenu istinu. Želio bih vašu pomoć u ponovnom stvaranju sljedećeg odlomka teksta: Inače, Aleksandra Prijović, renomirana pjevačica iz Srbije, doživjela je izuzetan trijumf svojim koncertnim ciklusom “Od istoka do zapada”, koji je u rujnu prošle godine započeo u Beogradu. Ova je turneja pružila priliku obožavateljima diljem regije da iz prve ruke svjedoče njezinom glazbenom repertoaru, dok su se također upoznali s njezinom dinamičnom pojavnošću na pozornici.

Proučavajući Aleksandrinu diskografiju javlja se intrigantan fenomen: brojne pjesme, koje se nalaze na njezinim posljednjim i ranijim albumima, stekle su ogromnu popularnost tek nakon što ih je izvela uživo. Uz svoju trijumfalnu turneju, Prijović ima uzbudljivu vijest za svoju vjernu bazu obožavatelja – trenutno je u procesu stvaranja novog albuma. Očekuje se da će ovo nadolazeće izdanje zaroniti u različite glazbene žanrove, nudeći kolekciju svježih pjesama kojima je suđeno da osvoje srca slušatelja.

  • Aleksandra Prijović, renomirana pop-folk umjetnica iz Srbije, proslavila se sudjelovanjem u cijenjenom glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”. Rođena je 22. rujna 1995. u Somboru, udana je za Filipa Živojinovića, srpskog menadžera i sportskog agenta, s kojim zajedno imaju sina Aleksandra. Usklađujući svoje živote između Beograda i Los Angelesa, par upravlja svojim profesionalnim nastojanjima.

Tijekom djetinjstva u Belom Manastiru, hrvatskom gradu, Aleksandra je otkrila svoju glazbenu sklonost koju je naslijedila od bake i majke Borke, koje su obje pjevačice. Pokazujući svoj talent od malih nogu, često je nastupala na raznim događanjima i društvenim okupljanjima. S 13 godina snimila je svoje prve dvije pjesme, “Majko” i “Boli svaka tvoja reč”, u produkciji “Mega Sounda”. Sa svojih 14 godina Aleksandra je počela da pjeva na svadbama i drugim svečanim prigodama, ali je vrijeme kratko provodila u baru Zorice Marković.

  • Udovoljavajući njezinoj strasti prema glazbi, srednja škola omogućila joj je fleksibilnost, dopuštajući joj da polaže ispite umjesto pohađanja redovne nastave. Tijekom svoje karijere Aleksandra Prijović etablirala se kao istaknuta osoba u glazbenoj industriji, osvajajući publiku svojim jedinstvenim stilom i očaravajućim vokalom. Od svog debija u glazbenoj industriji, Aleksandra Prijović zaokupila je veliku pozornost domaćih i regionalnih medija. O njezinom privatnom životu napisani su brojni članci, a tabloidi su nagađali o njezinim romantičnim vezama.

Jedno od takvih nagađanja ticalo se njezine navodne veze s Amarom Jašarspahićem, iako niti jedan od njih nije potvrdio niti demantirao glasine. Aleksandra je priznala da joj je ova situacija išla na ruku jer je ostala u centru pažnje. Godine 2013. započela je ozbiljnu vezu s kolegom Ljubomirom Perućicom, koji je bio omiljen u njezinoj obitelji.

  • Ipak, nakon dvije godine odlučili su prekinuti vezu. Početkom 2016. šuškalo se da je u vezi s Viktorom Živojinovićem, najmlađim sinom Lepe Brene, no pokazalo se da je on zapravo u vezi s njezinim posinkom Filipom. Njih dvoje su se upoznali na zabavi koju je organizirao Viktor, a prvi put su se zajedno pojavili u javnosti na svadbi Slađe Vujičić, pjevačice grupe Allegro.