Tema o kojoj se najviše raspravlja na raznim medijskim platformama vrti se oko režima ishrane koji je usvojila poznata pjevačica Bojana Stamenov, što je nesumnjivo rezultiralo značajnim transformacijama. Tokom čitavog svog profesionalnog puta, Bojana je, i pored izuzetnog vokalnog umeća i izuzetnih pevačkih sposobnosti, dosledno bila prepoznata i istaknuta po svom fizičkom izgledu. Bojana se našla u situaciji da je zbog svog gojaznog izgleda bila suočena sa osudom drugih.

Odlučna da se pozabavi ovim problemom, preuzela je na sebe da započne transformativno putovanje. Štaviše, njena prekomerna težina je takođe dovela do teških zdravstvenih komplikacija, što ju je nagnalo da odmah preduzme mere. Bojanin nivo šećera je naglo skočio na alarmantnih 30, zbog čega joj je vid postao zamagljen. Suočena sa ovim kritičnim zdravstvenim problemima, njena početna sklonost bila je da se odluči za operaciju smanjenja stomaka, što ju je navelo da se marljivo pripremi za ovu proceduru koja joj je promenila život.

Prije hirurške procedure, krenula je na put samodiscipline i organizacije, fokusirajući se na regulaciju nivoa šećera i općeg blagostanja. Kako bi to postigla, donijela je svjesnu odluku da u svoju rutinu uključi redovnu tjelovježbu i potpuno preuredi svoje prehrambene navike iz temelja. Zapanjujuće, ubrzo je shvatila da nema potrebe za invazivnim procedurama za smanjenje želuca; umjesto toga, sve što joj je bilo potrebno je potpuna promjena u svom životnom stilu i posvećena posvećenost rigoroznom treningu.

Njen novousvojeni režim ishrane sastojao se od raznovrsne hranljive hrane kao što su riba, piletina, pirinač, voće, povrće i asortiman zdravih salata. Osim toga, napomenula je da dosljedno prati nivoe stresa, prepoznajući utjecaj koji bi mogao imati na njen napredak. Kombinacijom napornih treninga, pažljivog načina ishrane i pažljivog vođenja evidencije, uspešno je skinula neverovatnih 70 kilograma, što je neosporan dokaz njenog izuzetnog uspeha.