Srpski mediji prepuni su brojnih tekstova i izveštaja koji se bave svim aspektima romantičnog života Darka Filipovića, ne ostavljajući kamen na kamenu. Ne samo da su njegovi odnosi pod stalnim nadzorom, već se čak i njegova emocionalna dobrobit opširno raspravlja i analizira. Nagađanja i glasine govore da je Darko ubrzo nakon razvoda uspio pronaći utjehu u zagrljaju nove djevojke, koja mu je u život unijela neizmjernu radost i sreću.

Rašireno je mišljenje da je njeno prisustvo imalo transformativni efekat na Darka, što se vidi kroz njegov uvek prisutan osmeh i sveukupno pozitivno držanje. Nakon što su deceniju proveli u braku sa Jasminom, žestokom konkurenticom Granda, njihovu vezu narušile su optužbe za nevjeru, što je na kraju dovelo do njihovog bolnog rastanka. Nakon toga, izgledalo je kao da će tuga i razočaranje postati njegovi stalni pratioci. Međutim, uprkos svemu, Darko je neočekivano naišao na novopronađeni osećaj zadovoljstva i blaženstva sa nekim sasvim drugim, dokazujući da se sreća zaista može naći na neočekivanim mestima.

Kružile su priče o ljubavnom životu Darka Filipovića, koje sugerišu da mu je poslednja romantična partnerka bila niko drugi do proslavljena pevačica Tanja Savić. Ono što ovo otkriće čini intrigantnim je to što njihova veza datira nevjerojatnih dvadeset godina, a ipak, od razvoda, nisu razmijenili nijednu riječ.

Zapanjujuće je pomisliti da su, uprkos njihovoj zajedničkoj strasti prema muzici, njihova neslaganja bila toliko intenzivna da su nakon raskida potpuno prekinuli svaku komunikaciju. Zapravo, u prošlosti je bilo brojnih slučajeva kada su se ove dvije osobe javno sukobile, što je dodatno pogoršalo njihov odnos.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here