Sanja Vučić konačno je pronašla partnera po svojoj mjeri i odlučila ga je predstaviti javnosti u punom sjaju. Na jednom događaju pojavila se ruku pod ruku sa svojim novim dečkom Nenadom iz Novog Sada, koji je inače vlasnik popularnog noćnog kluba. Bivša članica grupe “Hurricane” ne krije da je već neko vrijeme sretno zaljubljena, a nova ljubav donijela je potpuno novu energiju u njezin život.

“Najzad sam sretna uz muškarca koji me razumije, podržava i koji može pratiti moj tempo. Kroz svoj posao, on je upoznat s estradom, mnogi pjevači su nastupali kod njega, pa nema predrasuda kada je u pitanju šoubiznis. Iako su mu se nabacivale i moje kolegice, jedino me je on privukao. Zaista smo zaljubljeni i lijepo funkcioniramo, samo se nadam da će tako i ostati”, rekla je Sanja.

  • Na estradi su ljudi često sujetni i surovi, često plasirajući tračeve i izazivajući pritisak na veze. Trenutno se pokušava povezati sa Sanjinim bivšim partnerom Nikolom Đorđevićem, a spominje se i da majka i sestra Nemanje Gudelja žele Sanju za snahu, ali to su samo glasine – kaže izvor.

Možda Sanja nije imala sreće u ljubavi s Nemanjom, ali Tasa je definitivno sretan. Ceca Ražnatović nije žurila s udajom za svoju kćerku i nije se puno miješala u njen ljubavni život, ali Tasa je ipak odlučila po svome. Ceca je isticala da ne planira daleko u budućnost, a isto tako ne planira ni svoj privatni život.

Na priče da Ceca traži uspješnog muškarca koji može parirati njenom statusu i da mnogi zato ne smiju pristupiti, ona kaže: “Mene interesuju samo emocije, ja sam dovoljno uspješna za oboje, ne patim od tih stvari. Ponašam se kao sav normalan svijet.”

BONUS TEKST

Sanja Vučić, srpska pjevačica, rođena je 8. kolovoza 1993. godine u Kruševcu, Srbija. Od malih nogu pokazivala je izuzetan talent za glazbu i pjevanje. Svoju ljubav prema glazbi razvijala je tijekom djetinjstva, sudjelujući u lokalnim glazbenim događajima i natjecanjima.

Nakon završetka srednje škole, Sanja se odlučila posvetiti svojoj glazbenoj karijeri. Počela je nastupati na raznim glazbenim događajima diljem Srbije, ističući se svojim snažnim vokalom i izvođenjem. Njezin glazbeni talent brzo je privukao pažnju publike i glazbene industrije.

Godine 2014., Sanja je postala poznata široj javnosti nakon što je postala članica popularnog glazbenog sastava “Hurricane”. Sastav je brzo osvojio srca publike svojim energičnim nastupima i zaraznim pjesmama. Sanja je kao vodeći vokal bila ključni dio uspjeha sastava.

Njena izvedba pjesme “Loco Loco” na Eurosongu 2021. godine dodatno je učvrstila njezin status kao jedne od najznačajnijih pjevačica u regiji. Njezin snažan nastup i izuzetan glas privukli su pažnju diljem Europe, ostavljajući dubok dojam na publiku i kritiku.

Osim glazbenih uspjeha, Sanja je također poznata po svojoj humanitarnoj aktivnosti i angažmanu u različitim dobrotvornim projektima. Njen doprinos zajednici i podrška u borbi protiv raznih socijalnih problema dodatno su je afirmirali kao javnu ličnost.

Sanja Vučić nastavlja graditi svoju glazbenu karijeru s neumornom strašću i predanošću. Njezin izuzetan talent, energija na pozornici i angažman izvan nje čine je istinskom glazbenom ikonom koja inspirira mnoge diljem regije a i šire .