Prepoznajući važnost postavljanja prioriteta vlastitoj dobrobiti i sreći, Marija je krenula na transformativno putovanje, ostavljajući iza sebe svijet koji je tako blisko upoznala. U skladu s tim, sklopila sam i bračnu zajednicu sa Markusom Venigerom, renomiranim i cijenjenim instruktorom joge.

Trenutno smo oboje aktivno uključeni u vođenje pojedinaca kroz transformativnu praksu joge, koja je vekovima cenjena kao sredstvo za samousavršavanje“, otkrila je Marija u intervjuu za „Blic“. naučnik Nikola Tesla, moj suprug i ja smo odlučili da svom dragom sinu damo ime Tesla.Vrijedi napomenuti da se Marijin fizički izgled značajno promijenio, odstupajući od uobičajene percepcije javnosti koja je ranije bila vezana za nju.

U jednom konkretnom slučaju, Marija ne samo da je ispričala svoj put kroz trudnoću, već je i otvoreno razgovarala o dubokim uvidima koje je stekla u vezi sa svojim fizičkim bićem tokom te transformativne faze. Period trudnoće pružio mi je jedinstvenu priliku da zaronim duboko u svoju unutrašnjost i istražim aspekte svog bića koje nikada prije nisam priznala. Bilo je to transformativno putovanje koje me je primoralo da se direktno suočim sa sopstvenim ranjivostima, dosledno pomerajući granice onoga za šta sam verovao da sam sposoban.

 

Ovo iskustvo nije bilo ništa drugo do očaravajuće, zadivljujuća odiseja samootkrivanja. Međutim, nije bilo bez prilično emocionalne turbulencije, jer fluktuirajući hormoni koji dolaze s trudnoćom i dojenjem često mogu izazvati intenzivne i nepredvidive osjećaje. Uprkos ovim izazovima, čisto blaženstvo donošenja djeteta na svijet predstavlja radost bez premca. Sada, u zreloj dobi od 38 godina, apsolutno sam oduševljena što sam prihvatila majčinstvo i što imam privilegiju da odgajam spokojnog, ali živahnog i bujnog dječaka po imenu Tesla, kako je podijelila Marija.