Nakon teškog i nezamislivog gubitka, Igor i njegova bivša supruga Mirjana bili su opterećeni blagostanjem i srećom njihove voljene ćerke Saške. Kako su godine prolazile, Saška je prerasla u zrelu odraslu osobu, pažljivo kreirajući život koji ostaje zaštićen od znatiželjnih očiju.

Sa neutaživom željom za lutanjima, Saška pronalazi utjehu u istraživanju novih i egzotičnih destinacija, uživajući u otkrivanju različitih kultura i pejzaža koji oduzimaju dah. Međutim, usred svojih avantura, Saška njeguje trenutke provedene sa svojim najdražima, njeguje veze koje su izdržale test vremena. Trenutno se Saška nalazi u duboko posvećenoj i ljubavnoj vezi sa Marijanom Cvetković, u zajednici koja zrači toplinom, podrškom i nepokolebljivom privrženošću.

Zajedno se snalaze u životnim izazovima, prihvataju međusobne razlike i slave zajedničke snove i težnje. Marijan, posvećeni bečejski sportista, godinama je cenjeni član porodice Jurić, čime je stekao potencijalnu titulu zeta Igora Jurića. Kroz uspone i padove, Marijanova nepokolebljiva podrška i utešno prisustvo nikada nisu propustili da izmame Saški blistav osmeh na lice. Uprkos dubokoj vezi koju dijele, Marijan i Saška su svjesno odlučili da svoju romantičnu vezu sakriju od znatiželjnih očiju javnosti.

Njihov diskretan pristup izazvao je spekulacije o stavu Igora Jurića prema njegovom potencijalnom zetu, jer je izostanak bilo kakvih fotografija na društvenim mrežama na kojima je par ostavio prostora za tumačenje. Ipak, Igor Jurić, nekada vješt fudbaler koji se kasnije bavio pravom i društvenim aktivizmom, odlučio je poštovati privatnost i autonomne izbore svoje kćeri. Međutim, nikada nije bežao od iskazivanja neizmernog ponosa i nepokolebljive podrške Saški. Rođen i odrastao u Subotici, Jurić se školovao na cenjenom Pravnom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu.