Milan Kalinić, voditelj s više od 17 godina bračnog zajedništva sa svojom predivnom suprugom Sandrom, s kojom deli radosti roditeljstva prema dvoje dece, Vuku i Tei, ističe neizmerni ponos zbog njenog neospornog i besprekornog izgleda.ŽENA MILANA KALINIĆA PRAVA BOMBA U 5. DECENIJI! Grmi u kupaćem kostimu, a voditelj puca od ponosa: Volim kad je drugi GLEDAJU

Na njegovom bogatom Instagram profilu, prožetom fotografijama iz njihovog života, posebno dolazi do izražaja Sandrina zadivljujuća figura, evidentna u kadrovima na kojima uživa u treninzima u kupaćem kostimu. Kalinić, zaljubljeni suprug i ponosni otac, ne štedi reči kada je u pitanju opisivanje lepote svoje supruge.

“Obožavam kada Sandra zrači svojom lepotom i kada privlači pažnju okoline. Jasno je da bi mi smetalo da neko pređe granice pristojnosti, ali šta je loše u kulturnom izražavanju divljenja prema zanosnoj ženi, baš kao što sam i sam sklon činiti. Za mene, to je iskren kompliment. Sa svojih četrdeset godina, Sandra je istinski ‘top riba’. Proveli smo skoro dve decenije zajedno, i ona i dalje blista”, izjavio je voditelj nedavno, ističući kako mu prija to što svi primećuju Sandru.

“Ponosim se time što je Sandra jedna od najženstvenijih, najdamskijih i najzgodnijih Beograđanki. Gde god da se pojavimo, ona je ili najlepša ili se ubraja među tri najprivlačnije. To zaista može biti samo dodatni podsticaj pravom muškarcu, onome koji je u potpunosti siguran u sebe, a pre svega, onome ko iskreno voli svoju ženu”, dodao je Milan, otkrivajući i putem fotografija kako su izgledali pre nekoliko godina, u poređenju s današnjim izgledom, dok su oboje još uvek zaljubljeni i srećni u svom zajedničkom životu.U nedavnom prisustvu, Milan je podelio usporedne fotografije koje prikazuju kako su izgledali pre nekoliko godina i kako izgledaju danas, s jasnom porukom o dugovečnosti njihove ljubavi i atraktivnosti Sandre koja se održava kroz vreme.