Bojan Karas, uspešan fotograf i model iz Čačka, stekao je popularnost fotografisanjem najvećih zvezda na domaćoj sceni. Ipak, javnost je takođe primetila njegovo pojavljivanje u spotovima za pesme Svetlane Ražnatović i Aleksandre Prijović. Nedavno, ponovo je postao predmet pažnje zbog svoje uloge u spotu za pesmu “100%” pevačice Tee Tairović, koji je za kratko vreme sakupio milion pregleda.

Bojan Karas je svoju zapaženu karijeru započeo u Kini gde je upoznao Lesli Kordobu, argentinsku manekenku. Među njima su se munjevito rasplamsale varnice, a njihova privlačnost bila je neosporna. Lesli se nakon samo nekoliko meseci preselila u Čačak kako bi bila s Bojanom.

Lesli je o svojoj odluci izjavila pre 12 godina, ističući da nije znala mnogo o Srbiji pre nego što je došla. Fascinirana prirodom, gostoljubivošću i opuštenim načinom života u Srbiji, Lesli je naučila jezik i stvorila novo dom u Bojanovom rodnom mestu.

Iako je njihova ljubavna priča delovala kao iz romana, Bojan i Lesli su se razišli, a Lesli je pronašla ljubav sa Nikolom Bogdanovićem, video producentom. Nedavno su postali roditelji, a Lesli opisuje Srbiju strancima kao prelepo malo mesto gde možete pronaći sigurnost i gostoprimljivost, naglašavajući vrednost uživanja u malim stvarima.

Unatoč privlačnoj ljubavnoj priči, veza između Bojana i Lesli je doživela krah, a oboje su krenuli različitim putem. Bojan je ostao singl, dok se Lesli zaljubila u Nikolu Bogdanovića, video producenta koji radi sa mladim zvezdama. Nedavno su postali roditelji, čime su potvrdili srećan trenutak u njihovom odnosu. Lesli opisuje Srbiju kao “prelepo malo mesto koje ti pruža osećaj sigurnosti i gostoprimstva, gde možeš da osnuješ porodicu i naučiš da ceniš male stvari.”