Priča o tome kako je nastao izuzetan brend cipela potiče iz skromnog gradića Krive Palanke u Makedoniji. Svetlana Pešovska je oduvek gajila duboku ljubav prema modi i obući, posebno italijanskim cipelama, čak i pre nego što je krenula u sopstvenu kolekciju. Međutim, njen pronicljiv ukus i jedinstveni izazov pronalaženja cipela veličine 35 u maloprodajnim objektima potakli su je da osmisli ideju o kreiranju vlastitog poduzetničkog puta. Porodica Pešovski je već nekoliko godina aktivno uključena u industriju obuće u Makedoniji, počevši od 2005.

Tokom ovog perioda stekli su veliko iskustvo i veštine u proizvodnji visokokvalitetne obuće. U tom periodu zapošljavali smo se kod raznih cenjenih italijanskih modnih brendova, gde smo našli ispunjenje u svojim ulogama. Međutim, došli smo do tačke u kojoj smo čeznuli da ostvarimo sopstvene težnje i krenemo individualnim putevima. Naš krajnji cilj bio je uspostaviti brend koji će nas razlikovati od ostalih i ostaviti neizbrisiv trag u industriji. Potaknuti nepokolebljivom strašću za dizajnom i nepokolebljivom posvećenošću izvrsnosti, pažljivo smo ručno birali vrhunske materijale i posvetili se izradi prepoznatljivih i profinjenih modela cipela.

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što su naše kreacije stekle reputaciju zbog svog neuporedivog kvaliteta, nenadmašne udobnosti i izvanrednog dizajna. Ipak, ono što nas istinski izdvaja je naš prepoznatljivi dodir zamršeno dizajnirane kože, koja je postala sinonim za naš brend i sada je prepoznata od strane svih – objašnjava Svetlana. Nepokolebljiva upornost i nepokolebljiva posvećenost porodice Pešovski pokrenuli su ih ka stvaranju sopstvenog prepoznatljivog brenda, zaokupljajući interesovanje i lojalnost brojnih kupaca.

Kako vrijeme odmiče, njihovo ime postepeno evoluira u sinonim za sofisticiranost i neusporedivu izvrsnost u području proizvodnje cipela. I, naravno, apsolutno sam oduševljena što danas mogu nositi cipele u veličini 35. Uz to, sada smo proširili našu kolekciju i uključili cipele u veličini 34, koju od milja nazivamo našom veličinom “Pepeljuga”.