Mnogi pjevači radije nastupaju na privatnim događajima jer im to omogućava ne samo da zarade znatan ugovoreni honorar, već i da dobiju velikodušne napojnice od publike. Ovaj incident se odigrao usred očaravajuće izvedbe njene poznate pjesme, “Zena od Sultana”, u užurbanoj i prepunoj sali, u atmosferi prepunoj uzbuđenja i iščekivanja.

Ovaj incident služi kao podsjetnik na nepredvidljivost koja se može pojaviti tokom nastupa uživo, gdje se čak i najtalentovaniji i najcjenjeniji umjetnici mogu naći pred neočekivanim izazovima. Takođe naglašava otpornost i odlučnost koju je pokazala Tijana, koja je, neustrašena ovim prolaznim neuspehom, pokazala svoju nepokolebljivu posvećenost svom zanatu. Dok je Tijana strastveno izgovarala stihove, a njen glas je odzvanjao po celoj sceni, publika je bila potpuno zaokupljena nastupom, njihov entuzijazam je bio opipljiv.

Tokom ove električne atmosfere dogodio se nepredviđeni incident zbog kojeg je Tijana osjetila mješavinu stida i čuđenja. Uprkos ovom kratkom trenutku nelagode, Tijana je hrabro nastavila svoj nastup, pokazujući svoj ogroman talenat i profesionalnost. Njen otporan duh omogućio joj je da brzo povrati prisebnost, na kraju je još jednom zarobio publiku i ponovo uhvatio električnu energiju koja se trenutno raspršila. Nakon objavljivanja ovog videa, službeno je krunisana kao vladajuća ‘tip kraljica’. Tok događaja je dobio nepredviđeni preokret kada je jedan od prisutnih uručio Tijani novčanicu u znak zahvalnosti za njen trud i talenat.

Tijana je instinktivno posegnula da prihvati novac, samo da bi gost naglo povukao ruku, ostavljajući joj osjećaj zbunjenosti, a možda čak i blagog razočaranja. Ovaj incident je izazvao značajnu pažnju, s brojnim utjecajnim ličnostima u industriji zabave koje su se bavile ovim pitanjem i otvoreno raspravljale o vlastitim iskustvima sličnih neočekivanih pojava.