Lepa Brena i Boba Živojinović uživaju u lagodnom životu zahvaljujući predanom radu i posvećenosti poslu, a tome svjedoči i činjenica da bivšoj teniskoj zvijezdi i najpopularnijoj estradnoj zvijezdi u regiji ništa ne nedostaje. Međutim, u usporedbi s njihovim vjenčanim kumom, njihovo se bogatstvo čini prilično skromnim.

Jedan od najbogatijih bivših sportaša u povijesti je kum vjenčanju Lepe Brene i Bobe Živojinovića. Ion Țiriac, 82-godišnji rumunjski biznismen i bivši profesionalni tenisač i hokejaš na ledu, nosi ovu prestižnu titulu. U 1960-ima je krenuo na svoje tenisko putovanje, naposljetku prešavši u parove i zabilježivši vrhunac svoje karijere pobjedom na French Openu 1970. Ovo izvanredno postignuće označilo je početak njegovog umirovljenja devet godina kasnije. Kako prenosi The Sun, Tiriac je kroz tenisku karijeru prvotno skupio oko 1,4 milijuna kuna, no njegove ambicije su sežele izvan sporta. Naknadno se okušao u poslu, a njegova su ulaganja sada narasla na procijenjenu vrijednost od 1,6 milijardi dolara, što je nešto više od 10 milijardi kuna.

Nakon pada komunizma u Rumunjskoj, osnovao je Tiriac Group, tvrtku koja se bavi raznim sektorima poput nekretnina, automobila i financijskih usluga. Kako je izvijestio Forbes, Tiriac posjeduje opsežnu zbirku od više od 400 modela automobila i motocikala, uključujući vozila koja su nekada bila u vlasništvu poznatih ličnosti poput Al Caponea, Sammyja Davisa Jr. i Eltona Johna. Što se tiče bogatstva, Tiriac je jedan od najbogatijih umirovljenih sportaša na svijetu. U perspektivi, njegovo bogatstvo četiri puta premašuje bogatstvo Rogera Federera, koji se procjenjuje na 450 milijuna dolara. Nadalje, Tiriacovo bogatstvo nadmašuje zajedničku imovinu Lionela Messija (400 milijuna dolara) i Cristiana Ronalda (500 milijuna dolara).

Uz golemo bogatstvo, poznat je po raskošnim romantičnim izletima. Prije nego što je stekao slavu, samo je jednom stupio u bračne veze. Erika Braedt, rukometašica, bila mu je supruga od 1963. do 1965. Plodovi njegovih ljubavnih veza uključuju troje potomaka: Iona Tiriaca Jr., čija je majka cijenjena manekenka Mikette von Issenberg, te Karima i Ioanu, koje je rodila Egipćanka. novinarka Sophie Ayad. Kako su izvijestili rumunjski mediji, bilo je tvrdnji da je otkrio da ima dodatnih 30 izvanbračne djece tijekom određenog slučaja. Godine 1970. pobijedio je na turniru u Münchenu i također osigurao pehar u parovima na Roland Garrosu iste godine.

Dok je briljirao u mečevima parova, osvojivši ukupno 22 naslova, većina njegove zarade stigla je nakon povlačenja iz svijeta sporta. U samo nekoliko godina popeo se sa 1876. mjesta na Forbesovoj listi da bi osigurao 1818. mjesto 2022. godine. Ostajući unutar carstva tenisa, preselio se u Zapadnu Njemačku u doba kada je Berlinski zid još stajao. U to je vrijeme preuzeo ulogu agenta talentiranog plavokosog igrača Borisa Beckera. Nakon toga je počeo stjecati razne licence i organizirati turnire diljem Europe. Prije 1990-ih postigao je uspjeh kao teniski agent, zarađujući značajne prihode. Međutim, tek nakon pada režima Nicolaea Ceaușescua doista je stekao bogatstvo.

Nakon povratka u Rumunjsku, Tiriac je iskoristio svoje veze u Njemačkoj kako bi osigurao pozicije predstavnika za Metro AG, poslovnu trgovinu, a kasnije i za Mercedes. Sa simboličnim nadimkom ‘Tiriac Bank’, osnovao je inauguralnu rumunjsku privatnu financijsku instituciju. Ova se odluka pokazala ključnim trenutkom u njegovu životu. Kako je bogatstvo cvjetalo, Ion je lukavo proširio poslovanje. Trenutačno ‘Tiriac Holding’ obuhvaća ne samo bankarstvo, već i zastupstva za automobile, osiguranje, maloprodaju i privatno zrakoplovstvo. Trenutačno nadzire radnu snagu od otprilike 20 tisuća pojedinaca i ima cijenjenu poziciju direktora Masters turnira u Madridu, s težnjom da ga podigne na prestižni status Grand Slam događaja.