Domaćinstvo Živojinovića ispunjeno je svečanošću i štovanjem Velikog petka. Svi članovi obitelji Živojinović okupili bi se na Veliki petak u njihovom domu. Nekoliko dana do Uskrsa Lepa Brena i njezina obitelj marljivo se pripremaju za blagdan u svom domu. Uključuje se svaki član obitelji, uključujući i najmlađeg sina Viktora, koji sa zadovoljstvom pomaže u kuhinji.

  • Vrijedi istaknuti da se Viktor nedavno iz obiteljske kuće na Bežaniji preselio u vlastiti stan na Novom Beogradu, za koji se priča da je kupljen za vrtoglavih 700.000 eura. Smješten u otmjenoj četvrti grada, Filipov stan služi kao mirno utočište, krasi ga suvremeni dizajn interijera koji odražava najnovije svjetske trendove. Čak i prije osamostaljenja, Viktor je razvijao svoje kulinarske vještine preuzimajući vlastitu prehranu.

Kako su nedavno objavili mediji, Viktor se kuhanjem počeo baviti otkako je krenuo na dijetu. Razvio je kulinarsko umijeće i često prati oca i brata Stefana na tržnici. Ovo je za njega bila besprijekorna tranzicija, jer je oduvijek imao afiniteta prema kuhinji, čak iu mladosti kada su mu roditelji bili odsutni. Sada kada ima djevojku, može bez napora uživati ​​u kvalitetnom vremenu s njom u intimnijem okruženju, umjesto da bude okružen užurbanim kućanstvom.

  • Unatoč tome, Viktor Veliki petak posvećuje svojoj obitelji, odlučivši ga provesti na Bežaniji, baveći se zajedničkom tradicijom bojanja uskrsnih jaja. Kroz njihove trijumfe na Instagramu i obilje pohvala koje su dobili, njihova su postignuća postala očigledna. Lepa Brena, poznata jugoslavenska pjevačica, čije je rođeno ime Fahreta Jahić Živojinović, ikonska je figura glazbene industrije. Tuzla je grad u kojem je rođena 20. listopada 1960. godine, ali je u Brčkom provela svoje formativne godine.

Njen otac Abid i majka Ifeta osigurali su joj skromno i bezbrižno odrastanje. Brena je blagoslovljena i sestrom Faketom i bratom Farukom. Njen akademski put je započeo u cijenjenoj Osnovnoj školi „Zaim Mušanović“, gdje je postigla zapaženo priznanje da je proglašena učenikom generacije. Osim školskih uspjeha, Brena je briljirala iu košarci, iskoristivši svoju impresivnu visinu od 180 cm u svoju korist. Trenirala je u renomiranom klubu “Interplet” u Brcu. Brena, nadimak koji joj je dao profesor tjelesnog Vlade Bajera, svoj je put započela u srednjoj školi.

  • Sa sedamnaest godina pokazala je svoj talenat na natjecanju “Mladi graditelji” osvojivši publiku izvedbom pjesme pokojnog Kemala Montena “Igraj još prijatelju”. Osvojivši prvo mjesto, udružila se s bendom Yudexi, zapalivši svoju karijeru nastupima na plesnjacima i natjecanjima. Ubrzano krenuvši solističkim putem, ne samo da je savladala strane pjesme po želji svojih obožavatelja, već je ljubav prema sevdalinci njegovala, pjevajući je u udobnosti svog doma.

Unatoč tome što nije bila osobito sklona romantici, razvila je duboku zaljubljenost u pet godina starijeg muškarca, iako njihova veza nije cvjetala. Godine 1979. seli se u Beograd i upisuje Prirodoslovno-matematički fakultet, smjer turizam. Unatoč tome, financijski pritisak Abidova oca, medicinskog tehničara čiji su skromni prihodi preživljavali cijelu obitelj, pokazao se prevelikim. Zbog toga je Brena bila prisiljena napustiti fakultet i vratiti se u Brčko.

  • Unatoč ovom neuspjehu, nastavila je pokazivati ​​svoj pjevački talent na lokalnim okupljanjima, zbog čega je dobila nadimak “mala koja pjeva rock”. U to vrijeme grupa Lira Show iz Novog Sada posjetila je Brčko u potrazi za novim pjevačem. Fahreta je u početku bila rezervisana prema saradnji sa Sašom Popovićem, dijelom i zbog toga što voli nenarodne pjesme. No, brzo su se dogovorili, unatoč protivljenju Breninih roditelja koji su bili protiv toga da njihova kći nastavi karijeru kafanske pjevačice. Brena je bez daha sjela na vlak i krenula na nastup u Bačkoj Palanci.