Jovana Đ. je imala 36 godina kada je otkrila iznenađujuću tajnu svog “srećnog” braka koji je trajao već 12 godina, a u kojem je muža varala čak 10 godina.Beograđanka iskreno deli svoje iskustvo, naglašavajući da nije imala poseban razlog za početak neverstva u braku. Iako su bili istih godina, delili su slična interesovanja i prijatelje, Jovana je osetila da su leptirići u stomaku prestali nakon nekoliko meseci braka. Unatoč tome što je muž bio divan prema njoj, više nije osećala privlačnost prema njemu.

Prvo neverstvo, tvrdi Jovana, nije bilo planirano, već se jednostavno “dogodilo”. Nakon nekoliko izlazaka s prijateljicama, otišla je s kumom u klub gde je radio sladak barmen koji ju je privukao na način na koji muž to nije mogao mesecima. Tako je počelo neverstvo, a Jovana se kasnije kajala i pokušavala ispraviti stvari prema mužu, ali bez uspeha. Postala je sve više angažovana u neobaveznom seksu s različitim partnerima.

Beograđanka priznaje da nije uvek bila mirna sa svojom savestom, ali nije mogla da se odupre svojim impulzima. Razmišljala je o razvodu, ali ju je razum sprečavao, jer je smatrala da brak nije loš. Muž, zauzet svojom karijerom, nije sumnjao u Jovanino neverstvo, a ona mu je pružala dovoljno nežnosti da ostane nesumnjičav.

Međutim, situacija se naglo promenila kada je Jovani otkriven problem sa štitnom žlezdom. Uplašena i zabrinuta, muž ju je hrabrio i podržavao tokom lečenja. Kada je nešto slučajno izletelo, shvatila je da je muž sve vreme znao za njeno neverstvo, ali je ćutao jer ju je želeo zadržati. Shvatila je da neće naći boljeg od njega i odlučila je iskoristiti drugu šansu za novi život, obećavajući sebi da je neće propustiti.