Prošle godine srpsku javnost potresao je niz razvoda poznatih parova koji su izazvali veliku buru. Jedan takav par bili su poznati glumci Danica i Lazar Ristovski, koji su u braku proveli gotovo četiri desetljeća. Nakon raspada braka Danica Ristovski se našla u društvu zanosnih pojedinaca. Nakon razvoda reorganizirala je život i posvetila se karijeri koja je, čini se, u usponu.

Njezin posljednji projekt, “Buried Secrets”, bio je nadaleko hvaljen. U međuvremenu je Lazar Ristovski stavio svoj privatni život na prvo mjesto i nije ga odgađao s njim. Lazar Ristovski trenutno je okupiran promocijom serije “Tunel”, zajedničkog projekta sa svojim sinovima Petrom i Jovanom. U međuvremenu, njegova partnerica Danica odlučila je napustiti Srbiju i počela je pakirati svoje stvari. Za prijeko potreban odmor, glumica je sa svojim najdražim društvom otišla na putovanje u Egipat. Uz Milicu Milšu i Žarka Jokanovića, u ljepotama zemlje uživala je i Danica Ristovski.

Dok su bili na izletu, Žarko je snimio društvo kako se dobro zabavlja, a Milica je potom podijelila na svojim društvenim mrežama kako bi svi mogli svjedočiti. Danica Ristovski je nakon razvoda svjesno odlučila prigrliti život i zabaviti se. Nedavno su se pojavile fotografije na kojima se u kupaćem kostimu pozira s Milicom, a koje dokazuju da iu svojim sedamdesetim godinama bivša supruga Lazara Ristovskog izgleda fantastično. Vidljivo je da je glumica doživjela transformaciju nakon razvoda, uživajući u svakom trenutku ovog novog poglavlja u kojem je ona u središtu pažnje.

Jasno je da Danica uživa u ovoj fazi svog života, iskorištavajući svaki trenutak, sudeći po društvenim mrežama, mogli smo vidjeti da se odlučila malo više posvetiti svojoj porodici, naročito unucima sa kojima najviše provodi vrijeme.