Nakon uspješnog završetka svoje šeste sezone, The Co-op se sjajno vratio sa svojom dugo očekivanom sedmom sezonom. Obećavajući osvežavajući preokret, menadžment je uverio strastvene fanove da će se ovaj najnoviji deo značajno razlikovati od svojih prethodnika. Uzbuđenje ispunjava vazduh jer željno iščekujemo povratak poznatih lica poput Milene Kačavende, Marka Đedovića i Mensura Ajdarpašića, koji su pristali da još jednom učestvuju.

Uz to, zadivljujućoj glumačkoj ekipi pridružio se i Aleksandar Požgaj, bivši političar i poznata ličnost rijalitija, uz zadivljujuću Sofiju Unu. Kako dani prolaze, spekulacije su divlje sa glasinama o potencijalnom povratku bivših takmičara, iako su konkretni detalji i dalje retki. Odbrojavanje do septembarskog početka nove sezone je počelo, a publika jedva suzdržava iščekivanje onoga što je pred nama. Među fanovima se sve više šuška da bi se u emisiju mogle vratiti Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, o čemu svedoči i nedavni Matorin intervju sa novinarima.

Pre samo mesec dana, par je srdačno izjavio svoju nepokolebljivu ljubav, a čini se da sada razmišljaju o mogućnosti da zasnuju zajedničku porodicu. Zanimljivo, Tomić je otkrio da mogućnost da se njihova beba rodi u rijalitiju nije sasvim isključena. Prema izveštajima, Jovana i Anita trenutno su u potrazi za donatorom koji bi mogao da pomogne da njihov koncept oživi.

Osim toga, kruže priče da je Tomić već pristao da potpiše ugovor sa “Elitom”. Međutim, uz njen ugovor postoji uslov – ako završi da živi u drugoj državi, mora joj se obezbijediti poseban stan. Zanimljivo je da ovaj zahtjev zapanjujuće liči na sličan aranžman koji je ranije odobren Miljani Kulić.