Prije nekoliko godina Tijana Đuričić dospjela je na naslovnice u svih medija u svojoj domovini kao i u regionu. Naime to se desilo kada su osvanule njene fotografije iz noćnog provoda s prijateljicom koja joj je nevjerojatno nalikovala. Na Facebooku su ih iz očiglednih razloga okitili titulom “kraljica silikona”. Tijana je nadaleko poznata po raznim estetskim zahvatima poput punih usana i izdašnih grudi koje je teško uklapala u svoju odjeću.

 

 

Najprije se proslavila u reality showu Farma, gdje se posvađala s Kristijanom Golubovićem, a potom je nestala iz javnosti. Nedavno se Tijana ponovno pojavila na društvenim mrežama s novim izgledom crvene kose, uređenih obrva i punijih usana. Sanja Marinković je tijekom gostovanja u emisiji priznala da se ogovara o njezinom izgledu te otkrila da je prošla šest zahvata na licu i tijelu, a planira ih još. To uključuje izmjene na usnama, grudima, nosu i jagodicama, koje je radila više puta. Tijana je nedavno objavila nekoliko fotografija na kojima je prirodnijeg izgleda, ali neki njeni obožavatelji primijetili su da joj se i dalje vide implantati u grudima. U međuvremenu, Maja Marinković, koja je navodno u srednjoj školi povećala grudi, nedavno je podvrgnuta zahvatu povećanja stražnjice koji ju je koštao 4500 eura.

 

 

Nakon operacije, Maja je često na raznim društvenim mrežama objavljivala slike svoje netom povećane stražnjice, bilo da je nosila traperice ili haljine. Čak je otkrila da je morala sjediti na sanjkama kako ne bi oštetila svoju tek naraslu stražnjicu. Trenutno u Barceloni, ambiciozna glumica odlučila je u potpunosti izložiti rezultate svoje operacije dok uživa na plaži. Maja će biti predstavljena u nadolazećoj sezoni Zadruge, poznatoj i kao Elita, a objavila je fotografije i videa grada i svog silikonskog kupaćeg kostima u tangama. Nakon operacije, neki od njezinih pratitelja nisu bili toliko podržavajući kao prije, izrazili su svoje mišljenje u pisanoj formi i izjavili kako vjeruju da je prije zahvata izgledala privlačnije.